Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Susurluk İstasyon Caddesi’nde Yangın!

Dün akşam Susurluk İstasyon Caddesinde bir binanın en üst katında yangın meydana geldi. Çıkan yangına itfaiye ekipleri hemen müdahale etti.

Susurluk İstasyon Caddesi’nde Yangın!

Susurluk Istasyon Caddesinde Yangin 1

Hemen Ekiplere Haber Verildi

Susurluk İstasyon Caddesi üzerinde yer alan bir binanın en üst katında yangın meydana geldi. Yangını gören abartman sakinleri hemen itfaiye haber verdi. Kısa süreli panik yaşanan bölgeye itfaiye ekipleri geldi. Yangını kontrol altına alan ekipler kısa sürede yangını tamamen söndürdü.

Susurluk Istasyon Caddesinde Yangin 2

Başkan Güney Yangın Yerine Gitti

Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney de olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Abartman sakinleri ile bir araya gelen Başkan Güney, “İstasyon Caddesi’nde bulunan binada çıkan yangında hemşehrilerimize herhangi bir zarar gelmemesi sevindirici bir haberdir. İtfaiye ekiplerinin ve bina sakinlerinin hızlı reaksiyonu sayesinde olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Olayın ardından hemen hemşehrilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak durum tespiti yaptık. Çok geçmiş olsun, Allah beterlerinden korusun inşallah.” şeklinde konuştu.

Susurluk Istasyon Caddesinde Yangin 3

Haber: Bülten

Kazdağları’nda orman yangını

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu