İlçe HaberleriSpor

Susurlukspor 1966 Edremitspor’u Ağırlıyor

Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off heyecanı, 6. hafta mücadelesinde Susurlukspor ile 1966 Edremitspor arasında gerçekleşecek karşılaşma ile devam ediyor.

Susurlukspor 1966 Edremitspor’u Ağırlıyor

Susurlukspor 1966 Edremitsporu Agirliyor 1
Susurlukspor 1966 Edremitspor’U Ağırlıyor

Susurlukspor ev sahibi Avantajını Kullanabilecek Mi?

Susurluk İlçe Stadı’nda 7 Nisan Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan müsabakada, Susurlukspor ev sahibi avantajını kullanarak rakibi karşısında galibiyet arayacak. Ligdeki başarılı performansını sürdürmeye çalışan Susurluk ekibi, taraftarları önünde alacakları bir galibiyetle üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

1966 Edremitspor Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor

Diğer taraftan, 1966 Edremitspor ise deplasmanda oynayacağı maçta galibiyet için sahaya çıkacak. Ligdeki mücadelesini sürdüren Edremit temsilcisi, Susurluk deplasmanından alacağı bir galibiyetle üst sıralara tırmanma şansını değerlendirmek istiyor.

Taraftarlar Heyecanlı

Balıkesir Süper Amatör Play-Off 6. hafta mücadelesi futbolseverler tarafından heyecanla beklenirken, Susurlukspor ile 1966 Edremitspor arasındaki müsabaka öncesi taraftarlar da büyük bir heyecan içerisinde. Futbolseverler, Susurluk İlçe Stadı’nda yaşanacak olan mücadeleyi izlemek için tribünleri doldurmayı planlıyor.

Haber: Bülten

Fenerbahçe, Efeler Ligi’nde finalde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu