GündemEğitim

SYAL’DE BAŞARININ SIRRI

Sevgili gençler bugün ‘Çocukça ve Gençlik’ sayfamızda Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi öğrencileri yer alıyor. Okullarında mezunların yaptırdığı kodlama ve proje sınıfının artı değer kattığını söyleyen öğrencilere kulak vermeye hazır mısınız?

Balıkesir’in köklü okullarından Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi 1993 yılı mezunları tarafından okula Proje ve Kodlama Sınıfı kazandırıldı. Uzun yıllardır bir aile gibi olan okul yönetimi, mezunlar ve öğrenciler, birlik ve beraberlik içinde yepyeni bir çalışmaya da imza attılar. Bu konuda başarılı çalışmalar yapan okulun mezunları son olarak öğrenciler için yepyeni proje ve kodlama sınıfı oluşturdular. Öğrenim hayatının ardından da mezun, öğrenci ve öğretmenlerin bir aile gibi oldukları okulda öğrenciler başarılarıyla da ön plana çıkıyorlar. Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi öğrencileri, derslerdeki başarılarını arttırmakta kodlama ve robotik eğitiminin önemini anlattılar.

Dsc0130
Halil Ayan: Bizim çok güzel bir okulumuz var. Okulumuzda her imkana sahibiz. Daha önce de kodlama sınıfımız vardı ama yeni yaptırılan sınıf ile imkanlarımız arttırıldı. Mesela projelerimizi hazırlamak adına, çalışmalarımız için çok güzel bir sınıf oldu. Ben bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ders çalışmak kadar teknolojiye ayak uydurmakta önemli. Bu konuda robotik ve kodlamatik eğitimi önem taşıyor.

Dsc0131
Mevlüt Özşahin: Okulumuzda çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Dersleri verimli hale getirebilmek adına bu yapılan projeyi de çok önemsiyoruz. Okulumuzun önceki yıllarda okuyan mezunları tarafından proje ve kodlama sınıfı oluşturulmuş. Bu çok güzel ve bizi de çok mutlu etti. Yepyeni bir sınıf her zaman daha verimli olacaktır. Analitik düşünmemizi sağlayan kodlama eğitimi çok önemli bu alanda bir mekana sahip olmamız da bizi çok mutlu etti. Başarının sırrı her zaman çok çalışmak ve doğru ders çalışma teknikleri uygulamak.

Dsc0132
Sabri Yıldız: Çok güzel bir okulumuz var. Öğretmenlerimiz, mezunlar ve arkadaşlarımızla birlikte biz güzel bir aileyiz. Birlikte çok güzel çalışmalarımız oluyor. Hep birlikte başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Okulumuzun Balıkesir genelinde bilinmesi ve övgüyle bahsedilmesi de gurur verici.. Birlik ve beraberlik ruhuna sahip olunması çok güzel.

Dsc0134
Zeynep Ayan: Ben okulumuzda çok mutluyum. Arkadaşlarımla, öğretmenlerimle çok başarılı projelere imza atıyoruz. Öğretmenlerimiz, arkadaşlarım ve mezunlarımız ile bir aile gibiyiz. Okulda zamanımız çok verimli geçiyor. Çünkü doğru ders çalışma metotlarını uygulayarak ders çalışıyoruz. Bence başarının sırrı da bunda gizli.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu