GündemSiyasetTürkiye Gündemi

TOPRAĞIN EMEKTARLARINA ÖDÜL

Balıkesirli kadın çiftçiler 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü vesilesiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Törenine katıldı.Törende Balıkesir Tarım İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ve Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Erdoğan’a ‘zeytin ağacı’hediye etti.

Ankara Bilkent Otel’de gerçekleştirilen törende İl Tarım Müdürlükleri tarafından açılan el emeği standlarıda ziyaret edildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada Emine Erdoğan, “Toprağın emektarı kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Çalışkanlıkları, gayretleri ve girişimci özellikleriyle umudumuzu besliyorlar. Türkiye’nin geleceğine büyük yatırım yapıyorlar. Bilgi ve becerilerini geliştirme, tarımsal ürünleri markalaştırma yolunda gücümüze güç katıyorlar” dedi.Balıkesir İl Tarım Müdürü Zekerriya Erdurmuş ve Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı’da katıldı.Milletvekili Kırcı, ‘Biyoçeşitlilik dalında birinci olan Balıkesirli kadın çiftçimiz Sevgi Şen’i ve üretime katkı veren tüm girişimci kadınlarımızı tebrik ederiz’dedi.Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu