Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Trafik Kurallarına Uymayanlara 235 Bin TL Ceza

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, il merkezinde son iki gün içerisinde yoğun bir trafik denetimi gerçekleştirdi.

Trafik Kurallarına Uymayanlara 235 Bin TL Ceza

Trafik Kurallarina Uymayanlara 235 Bin Tl Ceza 1
Trafik Kurallarına Uymayanlara 235 Bin Tl Ceza

72. Madde Uygulandı

Ekipler, il merkezi Milli Kuvvetler, Anafartalar ve Kızılay caddeleri üzerinde çevreyi rahatsız edecek şekilde yüksek seste müzik dinleyen sürücülere özellikle odaklandı. Bu denetimler sonucunda 29 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun 72. maddesi gereğince “Müzik cihazlarını kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde kullanmak” suçlamasıyla toplamda 12 bin 644 TL idari para cezası uygulandı.

Trafik Kurallarina Uymayanlara 235 Bin Tl Ceza 2

11 Ekip Sahada

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 11 ekip ve 16 personelin katılımıyla gün boyu farklı noktalarda yapılan trafik denetimlerinde toplamda 416 araç sorgulandı. Bu araçlardan kusurlu ya da eksiklikleri tespit edilen 135 araca ise toplamda 172 bin 743 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Ayrıca, 6 araç trafikten men edildi.

Trafik Kurallarina Uymayanlara 235 Bin Tl Ceza 3

Motosikletlere Denetim

Şehir merkezinde gerçekleştirilen K5 (motosiklet ve motorlu bisiklet) kontrollerinde ise 115 motosiklet ve motorlu bisiklet incelendi. Bu araçlardan 44’üne 58 bin 635 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Ekipler denetimler sırasında trafik kurallarına uymayan sürücülere toplamda 232 bin 55 TL para cezası uyguladı.

Haber: Elif Şahin

FETÖ Üyeleri Balıkesir’de Kıskaca Alındı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu