İlçe Haberleri

Türk-Alman Dostluğu Burhaniye’de Pekişiyor

2011 yılından itibaren devam etmekte olan Hürth ve Burhaniye arasındaki "Kardeş Şehir" projesi kapsamında iki farklı kültür Burhaniye’de buluştu.

Türk-Alman Dostluğu Burhaniye’de Pekişiyor

2011 yılından itibaren devam etmekte olan Hürth ve Burhaniye arasındaki “Kardeş Şehir” projesi kapsamında iki farklı kültür Burhaniye’de buluştu.

Türk-Alman Dostluğu Burhaniye'De Pekişiyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler,

Burhaniye’ye gelen misafirleri belediye hizmet binasında ağırladı. Belediye meclis salonunda Burhaniye’nin tanıtım filmini izleyen misafirlere ve Hürth Belediye Başkanı’na sunulmak üzere özel olarak hazırlanan hediyeleri takdim ederek, dostluk mesajlarını ileten Başkan Deveciler, “Hürth bizim kardeş ilçelerimizden birisi. Misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum.

Burhaniye’nin tarihi, doğası ve kültürünü görmeleri, öğrenmeleri bizim için çok kıymetli. Buradan evlerinde kardeş ilçemizden gelen misafirlerimizi ağırlayan ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum. İki ülke arasındaki kardeşlik köprüsünün uzun yıllar boyunca sürmesini istiyoruz.” dedi.

Türk-Alman Dostluğu Burhaniye'De Pekişiyor

Hürth Belediye Başkanı tarafından

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e sunulmak üzere gönderdiği hediyelerini sunan misafir öğretmenler, ilçemizde olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkürlerini dile getirdiler.
Haber Merkezi
Ayrıca bizi Twitter‘dan da takip edebilirsiniz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu