GündemSporTürkiye Gündemi

Türkiye Futbol Milli Takımı bir İlke İmza atabilir

Milli Takımın bu gece 21.45'te Letonya ile oynayacağı maçı kazanırsa bir ilke imza atacak.

Türkiye Futbol Milli Takımı bir İlke İmza atabilir

 

Son İki Maçı Kazanmıştı

Türkiye, bu gece oynanacak Türkiye-Letonya maçına kilitlendi. 21.45’te başlayacak maçın sonucu Türk Milli Takımının bir ilke imza atmasına neden olabilir. Son maçına yeni teknik direktör Vincenzo Montella ile çıkan Türkiye, Hırvatıstan’ı mağlup etmeyi başarmıştı.

Turkiye Futbol Milli Takimi Bir Ilke Imza Atabilir 01

Milli Takım, bu gece Letonya ile yapacağı maçı kazanması halinde, tarihinde ilk kez Hat-trick yapacak. Ayrıca, gruptaki son maçların sonucunu beklemeden EURO 2024’e katılma hakkı kazanacak.

EURO 2024 Bileti Erkenden Gelebilir

A Milli Takımımız UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası için bu gece Letonya Karşısına çıkıyor. D Grubu’ndaki en kritik sınavı bugün Konya’da Letonya karşısında verecek. A Milli Takımımız, Vincenzo Montella ile çıktığı ilk karşılaşmada Hırvatistan’ı yenerek grupta liderliğe yükselmeyi başarmıştı. Ay yıldızlı takımımız bugün kazanması durumunda rakiplerin alacağı sonuçlara bakmadan gruptaki son maçlar öncesinde EURO 2024’e katılma hakkını elde etmiş olacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak maçı Arnavutluk’tan Enea Jorgji’nin yönetecek. Ayrıca, maç saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı yayımlanacak.

Turkiye Futbol Milli Takimi Bir Ilke Imza Atabilir 02

Letonya İle 10 Karşılaşma Olacak

A Milli Takımımız bu gece Letonya ile Onuncu maçına çıkacak. Daha önce oynadığı 7’si Resmi, 2’si özel 9 karşılaşmadan üçünü kazanmış, beşinde beraber kalmış ve birinde kaybetmişti. Türkiye A Milli Takımı bu gece de kazanmayı başarırsa tarihinde ilk kez üst üste 3 maç kazanmış olacak.

Galler Puan Kaybederse…

Grupta ki bir diğer maç olan Galler-Hırvatistan karşılaşması da Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. 7 puanlı Galler, 10 puanı bulunan Hırvatistan’ı konuk edecek. Bu karşılaşmada ev sahibi Galler puan kaybı yaşarsa, bugün Letonya karşısında alınacak bir beraberlik dahi A Milliler’e EURO 2024 vizesi alması için yeterli olacak.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu