Gündemİlçe Haberleri

Ulusal Doğalgaz Boru Hattı Dursunbey’e Geliyor

Ulusal Doğalgaz Boru Hattı Dursunbey’e Geliyor: Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yapılan doğalgaz çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.  Başkan Bahçavan bir müjdeyi daha paylaştı.

 

Ulusal Doğalgaz Boru Hattı Dursunbey'E Geliyor
Ulusal Doğalgaz Boru Hattı Dursunbey’E Geliyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ulusal doğalgaz boru hattını ilçeye kazandırdıklarını vatandaşa müjdeledi. İşte Başkan Bahçavan’ın açıklaması:

‘’İki yıl önce taşımalı sistem ile ilçemize kazandırdığımız doğalgaz konforunu, bu süreçte yaklaşık 3 bin 600 aboneye ulaştırdık.

İlçe merkezimizin %50’sine ulaştırdığımız doğalgazı bu yıl %70’lere çıkarmayı planlıyoruz.  Bu süreçte Enerji Bakanlığı, EPDK ve BOTAŞ ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde doğalgaz boru hattı ilçemize geliyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan çalışmalar kapsamında Büyük Orhan’dan 33 kilometrelik boru hattı ile doğalgaz ilçe merkezimize gelecek’’.

 

Dd

Ne zaman bölgeye ulaşacak?

Başkan Bahçavan Dursunbey ilçesine ne zaman ulaşacağı ile ilgili ise ”İlçemiz yakınlarına kurulacak olan arames istasyonu ile bu gazı önümüzdeki süreçte AKSA marifeti ile Organize Sanayi Bölgemize de ulaştırmış olacağız. İlçe merkezimizde yapacağımız yeni doğalgaz abone çalışmaları ile ilgili detaylı açıklamayı da önümüzdeki günlerde kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşacağız.  Bize bu konuda her daim destek veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza, EPDK, BOTAŞ ve AKSAGAZ’a teşekkür ediyorum’’dedi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu