Gündem

Üniversite İlkokul İşbirliği

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi ve Ali Şuuri İlkokulu  arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında NEF Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri, Ali Şuuri İlkokulunda düzenlenen şenlikte öğrencilerle şarkılar söylediler.

 

 

Ali Şuuri İlkokulu’nda düzenlenen çocuk şenliğinde öğrenciler tarafından etkinlikler düzenlendi.  Karesi Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikte Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi ve Ali Şuuri İlkokulu tarafından imzalanan işbirliği protokolü kapsamında NEF-Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından okul şenliğine destek verildi. Enstrümanlarıyla gelen üniversiteliler, ilkokul öğrencileriyle birlikte şarkılar söyleyip, enstrümanlarını çaldılar. Yapılan etkinlikten mutluluk duyduklarını söyleyen öğrenciler, üniversiteli abi ve ablalarına teşekkür ettiler.

 

Satıl ‘Önemsiyoruz’

 

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini söyleyen Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Satıl, ‘Biz NEF olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerini önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimiz tecrübe kazanırken, minik öğrencilere destek olmak da bizleri mutlu ediyor. Fakülte olarak projelerimiz dahilinde pek çok etkinlikte yer almaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu