Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Vali Ustaoğlu Balıkesir Basın İlan Kurumu’ndan Bilgi Aldı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Vali Ustaoğlu, Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak ve kurum personeli tarafından karşılandı.

Vali Ustaoğlu Balıkesir Basın İlan Kurumu’ndan Bilgi Aldı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Basın İlan Kurumu Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Vali Ustaoğlu, Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak ve kurum personeli tarafından karşılandı. Vali Ustaoğlu, ziyaret kapsamında kurumun farklı birimlerini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu, Balıkesir Basın İlan Kurumu'Nu Ziyaret Etti

Vali Ustaoğlu, Balıkesir’in tarihindeki Kuva-yi milliye şehri olmasının ve kamusal görev yapan basın kuruluşlarının sayısının diğer illere göre fazla olmasının, bölgedeki çok sesliliğin güzel bir örneği olduğunu ifade etti. Ayrıca, Basın Kanunu’nda yapılan değişikliklerin ardından internet haber sitelerinin de resmi ilan ve reklamları yayımlayabilmesinin, Basın İlan Kurumu’nun görev ve sorumluluklarını daha da artırdığını vurguladı.

Ziyaret sırasında Vali Ustaoğlu, kurum çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca, ziyaretin anısına bir dizi fotoğraf çektirildi. Vali Ustaoğlu’nun Balıkesir Basın İlan Kurumu Şubesi’ndeki ziyareti, kurumun kamu hizmetleri ve basınla ilişkileri noktasındaki önemini bir kez daha vurguladı.

Vali Ustaoğlu, Balıkesir Basın İlan Kurumu'Nu Ziyaret Etti

 

Seren Çiftçi

Vali Ustaoğlu’ndan Çocuk Hakları Günü Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu