Gündemİlçe Haberleri

YAKAR ‘BİRLİKTE ÇALIŞTIK’

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Gönen 6. Olağan kongresinde yaptığı konuşmada Gönen teşkilatı olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde Balıkesir’de örnek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Biliyorduk ki ; Milli beraberliğin olduğu yerde her zaman bereket olur. İnşallah hamdolsun ki, Ak Parti Gönen Teşkilatı hep bunu gerçekleştirdi. Hep bu birlikte ve beraberlikte olduk. Ben Ak Parti’de 5 defa kongre geçirmiş olarak bu birlik ve beraberliği hep yaşadım. Biz biliyoruz ki Gönen’de Ak Parti’ye gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızın tek bir hedefi var o da milletimize layık olmak. Garip gurabanın sesi olmak, ümmetin ümidi olmak için yola çıkmış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak. Ve hamdolsun ki bugüne kadar bunu gerçekleştirdik. Gönen’de her zaman ilkleri başardık.’dedi.

MAKAM MEVKİ ÖNEMLİ DEĞİL

2004 yılında Ak Parti’den Gönen’de ilk seçilmiş belediye başkanı olan Yakar, Gönen tarihinde ilk defa üç defa üst üste seçilen belediye başkanı olduğunu hatırlattı. Ve bir Ak Partili şuuruyla gelinen süreçte de yine bunu devam ettireceklerini söyledi. Sonuçta Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bizim için makam ve mevkiinin hiçbir önemi yok. Bizler de her zaman görev değişimi olur. Bizden sonra da gelen arkadaşlar olarak. Aynı şuurla ve aynı inançla kutlu yürüyüşe devam edilecek. Bizim için her zaman ‘Davamız önemli. Her zaman milletimize sahip çıktık. Birlikte başardık.’ dedi.

TABLO GÜZEL 2019’A ABAKALIM

2019’da hiçbir şeyi atlamamamız gerekiyor. Üzerimize düşen her ne ise elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız olan seçilen Zekai başkanımıza, Zekai abiye de önemli görevler düşüyor. Bugüne kadar her zaman İl Başkanlığı döneminde de başkanımızla birlikte çalıştık. Bu davanın şuuru açısından baktığımızda da güzel bir tablo var Balıkesir’de’ şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu