Gündemİlçe Haberleri

YAVAŞ “SANİYELER BİLE ÖNEMLİ”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş 25 Eylül – 1 Ekim itfaiye haftası nedeniyle itfaiyecilerin itfaiye haftasını kutladı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “Saniyelerin bile önemi olduğu bir görevi icra etmekte olan tüm itfaiye teşkilatımızın haftasını kutluyorum. İtfaiye demek ambulanstan sonra gelen hayat kurtaran bir unsur demek. İtfaiyecilerimizin üstlendiği görev de aynı sağlık personelimizin üstlendiği gibi kutsal bir görevdir.” dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş şunları söyledi: “ Sındırgı itfaiyemiz de de personelin eğitimli olması ve ekipmanların acil müdahaleler için hazır olması bizler için oldukça büyük bir avantaj. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde ilçemize iki adet yeni itfaiye ve kurtarma aracı kazandırıldığı gibi bir modern itfaiye binası da hizmete açıldı. Her geçen gün araç ve ekipmanlarımız geliştiriliyor. Bunun yanında kırsal mahallerimizin hemen hemen hepsinde arazöz dağıtımı gerçekleştirildi. Bunlarda yangınlara ilk müdahale için oldukça büyük bir önem taşıyor. Bu konu da muhtarlarımızdan da tankerleri dolu tutmalarını, bakımlarını düzenli olarak gerçekleştirmelerini rica ediyorum. Yangın esansında saniyeler bile çok önemli. Her türlü tedbirimizi alıp, hazırlıklı olmalıyız. Sındırgı İtfaiye Teşkilatımıza, Orman Yangın ekiplerimize ve tüm itfaiyecilere çalışmalarında başarılar diliyorum.” Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu