GündemAstrolojiBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye Gündemi

14 ve 16 Mart’a Dikkat!

14 ve 16 Mart’a Dikkat!

 

14- 16 Mart arası Mars Güneş ve Neptün’e kare açı yapacak.

 

5 3

 

14-16 mart aralığında Mars’ın Güneş ve Neptün’e yapacağı kare açı ile bazı burçların etkileneceği bildirilmektedir. Maddi ve manevi olarak dikkat etmeniz gereken bir aralık olacağı öngörülüyor. Özellikle Balık, Yay, İkizler ve Başak burçlarını etkileyecek bu açı için uzmanlar uyarıda bulunmaktadır.

 

Bu Burçlar Dikkatli Olmalı

Özellikle Balık, Başak, İkizler ve Yay burcu dönemlerinin son 10 gününde doğanlar için uyarılar yapılıyor. Bu dönemlerde ödemelerinize, alışverişe ve yatırımlarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunun yanında özellikle yakınlarınızla kuracağınız iletişimlerde anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz de bildirilmektedir. Bu nedenle 14 ve 16 Mart’a dikkat etmeniz gerektiği bildirilmiştir. Hem mevsim değişimi etkisi hem de bu kare açıya bağlı olarak bağışıklık sistemi de gündeminizde olacak konular arasında yer alıyor.

 

6 2

 

Bu Dönemde Sağlığınıza Dikkat Etmeniz Gerekiyor

Sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi sorunlarıyla baş etmek zorunda kalacak 4 burç, bu etkilerden en kolay şekilde kurtulabilmek için sağlığına dikkat etmeli. Uzmanlara göre, özellikle bu tarih aralığında olabildiğince sakin ve yapıcı bir yol izlenmesi gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için de vitamin ve mineral takviyelerinden yine bu dönemde faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu