Gündemİlçe Haberleri

2 Kişi Polisten Kaçtı ! Ölmeden Mezara Girdiler

Balıkesir’in Edremit ilçesinde İbrahimce Mahallesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri ile devriyeler ve polis ekiplerince asayiş uygulaması gerçekleşti.

Gerçekleşen asayiş uygulamasında ekipler, durumundan şüphelenerek motosikletteki 2 kişiyi durmak istedi.Ardından, ekiplerin “dur” ihtarına uymayan 2 kişi kaçtı. Devamında ekipler, zanlıları takibe aldı. Takibe alınan zanlılar, bir süre sonra motosikleti bıraktı. Daha sonra, yaya olarak kaçmaya devam etti.

2 Kişi Polisten Kaçtı ! Ölmeden Mezara Girdi
2 Kişi Polisten Kaçtı ! Ölmeden Mezara Girdi

Mezar Taşının İçinde Yakayı Ele Verdi

Ekiplerle şüpheliler arasında kısa süreli kovalama yaşandı. Yaşanan kovalamanın ardından şüpheliler, Zübeyde Hanım Caddesi’nde mermer mezar imalatı olan bir işletmenin önündeki mezar taşının içinde yakayı ele verdi. Ayrıca, şüpheli kişilerin hakkında aranma kararı olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerden Ele Geçenler;

Şüpheli 2 kişinin yanlarında, 2 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 16 mermi ele geçti. Dahası, zanlıların kullandığı motosikletin ise çalıntı olduğu ortaya çıktı. Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis ekiplerinden kaçan 2 şüpheliye gözaltı kararı çıktı. Son olarak, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

2 Kişi Polisten Kaçtı ! Ölmeden Mezara Girdi
2 Kişi Polisten Kaçtı ! Ölmeden Mezara Girdi

Balıkesir Emniyeti Yasa Dışı Girişi Tespit Etti! Hemen Harekete Geçti//

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu