İlçe HaberleriSpor

2. Voleybol Turnuvası Katılımcıları Başkanlarını Ziyaret Etti

Sporun Gücü: Burhaniye Belediyesi 2. Voleybol Turnuvası Şampiyonları Altınla Ödüllendirildi

2. Voleybol Turnuvası Katılımcıları Başkanlarını Ziyaret Etti

Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği 2. Voleybol Turnuvası’na katılan takımlardan Adres İstanbul, Ateş Spor, Çengelköy Voleybol ve Kuzey Ege Gelişim Spor, geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvasının 1. ve 2. olan takımlardan biri olarak Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i ziyaret etti.

Ziyarette Kuzey Ege Gelişim Spor Kulübü Başkanı Başar Ünder, Kuzey Ege Gelişim Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kamil İrem, Çengelköy Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Alper Çokbilgin, Çengelköy Voleybol Takımı Antrenörü Elif Güneş, İstanbul Adres Kulübü Başkanı Birkan Ülkütaşır ve Ateş Spor Kulübü Başkanı Ali Ateş Onur hazır bulundu. Ziyaret kapsamında, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e, spor ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Çengelköy Voleybol Takımı Antrenörü Elif Güneş tarafından plaket takdim edildi.

Başkan Deveciler, ziyarette yaptığı konuşmada, Adres İstanbul, Ateş Spor, Çengelköy Voleybol ve Kuzey Ege Gelişim Spor Takımlarına teşekkür ederek, ilçede sporun her dalına desteklerin devam edeceğini vurguladı. Spor ile ilgili faaliyetlerin arttırılacağını belirten Başkan Deveciler, Burhaniye’de spora ve sporcuya verilen değeri her zaman arttıracaklarını ifade etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu