GündemSporTürkiye Gündemi

2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Sonuçları

2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Sonuçları. 2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri bitti. Bununla birlikte Kırkpınar Yağlı Güreşi Başpehlivanı kim olduğu merak edilen konular arasında yerini aldı.

2023 Kirkpinar Yagli Guresleri Sonuclari

2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Sonuçları. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne Sarayiçi’nde gerçekleşti. 7-9 Temmuz tarihleri arasında yapılan Yağlı Güreşleri finalistleri arasından başpehlivan belli oldu! 2023 yılında Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık ödülü, iki ve üçüncülük ödülleri de merak konusu oldu. Peki, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı kim oldu?

Edirne Sarayiçi’nde başpehlivanlık için kıyasıya yarış son buldu! 2023 yılında düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalin adı İsmail Balaban ve Yusuf Can Zeybek oldu. İşte bununla birlikte, 2023 Kırkpınar Güreşleri’nin kazananı ve ödülü…

2023 Kirkpinar Yagli Guresleri Sonuclari 1

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivan Kim Oldu, Finale Kim Kaldı?

662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu sene 7-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti. Bununla birlikte güreşlerde kura sonucu yarı finale kalan Hüseyin Gümüşalan, Yusuf Can Zeybek, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban mücadele etti.

Finalde ise İsmail Balaban ve Yusuf Can Zeybek karşılaştı. Ayrıca karşılaşmanın kazananı ise Yusuf Can Zeybek oldu.

2023 Kirkpinar Yagli Guresleri Sonuclari 2

2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ödülleri

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan 1 milyon lira ödül alırken, ikincisine 250 bin lira, başpehlivanlık üçüncülerine de 125’er bin lira ödül veriliyor. Ayrıca tüm boylarda dereceye girecek pehlivanlara verilecek olan para ödülü, yolluk ve tur ücretleri ile bu yıl 3 milyon liraya ulaşacak.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Tayfun Canlı “Edremit’in Zeytinyağı Kırkpınar Yolcusu” « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu