SiyasetGündemİlçe HaberleriSeçim ÖzelTürkiye Gündemi

31 Mart’ta Yusuf Cengiz Oyunu Kullandı

31 Mart’ta Yusuf Cengiz Oyunu Kullandı

31 Mart 2024 seçimleri için sandık başına gidildi. Balıkesir’in İvrindi ilçesinde İvrindi’nin mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Yusuf Cengiz oyunu kullandı.

“Oyumuzu ana baba ocağım Mallıca’da kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Seçimlerimizin ülkemize, Balıkesir’imize ve güzel ilçemiz İvrindi’ye hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu topraklara yeniden hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin inşallah ”dedi.

31 Mart’ta Yusuf Cengiz Oyunu Kullandı

Yusuf Cengiz  kimdir ?

Yusuf Cengiz 15 Temmuz 1966 yılında dünyaya geldi.  Cengiz, Balıkesir’de doğdu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yusuf Cengiz 1984 yılında Balıkesir İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. İki yıl sonra 1986 yılında Kırşehir Eğitim Yüksekokulu’nu bitirdi. Ardından Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde öğretmenliğe başladı.

Daha sonra 1990-1994 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünü okudu. Ardından sonra Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Planlama alanında yüksek lisans yaptı.

31 Mart’ta Yusuf Cengiz Oyunu Kullandı

Yusuf Cengiz eğitim hayatından sonra Konya İline İlköğretim Müfettişi olarak atandı. Artvin, Kütahya, Balıkesir illerinde maarif müfettişi/maarif müfettişleri başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra . 2014-2016 yılları arasında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 2016-2018 yılları arasında da Bolu İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

Ardından Balıkesir’in İvrindi İlçesi’ne döndü ve 31 mart 2019’da ki Belediye Başkanlığı seçimlerine Ak Parti’den  katılım gösterdi. Yusuf Cengiz İvrindi Belediye Başkanı olarak seçildi.

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu