Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstrolojiGündem

4 Haziran Yay Dolunayı

4 Haziran Yay Dolunayı: Her bitiş yeni bir başlangıç

 

4 Haziran Yay Dolunayı

4 Haziran Yay Dolunayı. Kalmak mı yoksa gitmek mi? Bugün saat 06.42’de Yay burcunda Dolunay meydana geldi. iki seçim arasında kalmak, kararsızlık ve sonrasında gelen uykusuz geceleri beraberinde getirdi.

Her konu seçenekleriyle ele alınacaktır. Ayrıca pozitif-negatif yönleri değerlendirilecektir ve Dolunay işte bu noktada meseleyi tamamlayacaktır.

Etkileri

İkizler- Yay aksı uzaklara açılan pencerendir, ufkunun genişlemesidir. Ayrıca sizi kısıtlayan koşullardan özgürleşmektir. Hayatınızdaki bir sayfanın kapanışıdırYay burcu uzun yolculuklardır. Bir dönemin bitişi, bir maceranın sonu demektir.

Bakış açınız değişecektir. Ayrıca sürpriz gelişmeler karşısında hızlı başlangıç ve bitişlere gidilecektir. Yerleşik inançlar ve ısrar edilen doğrular karşısında özgürlük mücadelesi verilecektir. Kendi yolunu çizmen konusunda gökyüzü hem cesaret sunacak, hem de duygu ve düşünceleri dile getirmek için imkân sağlayacaktır. Yay dolunayı konuşmaya duyulan ihtiyacı öne çıkartmaktadır. Aynı zamanda iletişimin önemine vurgu yapmaktadır. Sadece kendinizi değil etrafınızdaki herkesi motive etme isteği artacaktır.

Düşünmeden karar almayın

Belirsiz olanın netlik kazanması için eyleme geçmek gerekmektedir. Ayrıca bu noktada hakkımızı talep edebiliriz. Duygularımız yoğun, hormonlarımız devredeyken tepkilerimiz büyük şekilde ortaya çıkacaktır. Gücümüzü keskin bir şekilde ortaya koyabilir, radikal kararlar vermeye meyilli olabiliriz. Önümüzdeki 10 gün düşünmeden alınan kararlara dikkat edelim, kendimizi dış dünyanın kalabalık uğultusuna kısa bir süre kapatalım, kalbimizin bize ne fısıldadığına kulak verelim.

4 Haziran Yay Dolunayı

Yay, İkizler, Balık ve Başak Burçları Dikkat!

Dolunay’dan en fazla etkiyi Güneş, ay, yükselen burçları Yay, İkizler, Balık ve Başak burçları olacaktır. An haritasında Yükselen burcun İkizler olduğunu ve yöneticisi Merkür’ün Uranüs’le ele ele olması söz konusudur. Ayrıca sürpriz anlaşmalar yapabilir, hukuksal konular, eğitim ve çocuklarla ilgili gündemimizi sürpriz şekilde değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Referans: Gökyüzü yorumcusu Seyran Ataklı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu