Gündemİlçe Haberleri

97 Yerinden Bıçaklanmıştı Dava Yine Ertelendi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı hamile Hazal Alpyörük'ü 97 yerinden bıçaklayarak vahşice öldüren Kadir Meşe'nin tutuklu olarak yargılandığı dava bir kez daha ertelendi.

97 Yerinden Bıçaklanmıştı Dava Yine Ertelendi

Bandirmada Karisini 97 Yerinden Bicaklamisti Ilk Davasi Goruldu 2

3 Aylık Hamileydi

Hazal Alpyörük (19) cinayetinin sanığı Kadir Meşe’nin (30) yargılandığı dava, İstanbul’dan beklenen bir adli tıp raporunun mahkeme heyetine ulaşmaması nedeniyle 20 Aralık gününe ertelendi. Kadir Meşe, 15 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda, birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü 26 ölümcül bıçak darbesi ile toplam 97 yerinden bıçaklayarak vahşice öldürmüştü.

Bandirmada Karisini 97 Yerinden Bicaklamisti Ilk Davasi Goruldu 1

“Öyle olsa gider bir yere gömerdim”

Bugün görülen duruşmada müebbet hapis istemiyle yargılanan Kadir Meşe, mahkeme başkanı tarafından kendisine söz verilmesi üzerine şunları söyledi: “Hazal Alpyörük’ü öldürdüğümü zaten kabul ediyorum. Hazal’ı şerefim ve namusum için öldürdüm. Cinayeti planlı olarak tasarladığımı kabul etmiyorum. Öyle olsa gider bir yere gömerdim, şu an bu mahkeme salonunda karşınızda olmazdım.”

Bandirmada Karisini 97 Yerinden Bicaklamisti Ilk Davasi Goruldu

Dava Takipte

Kadir Meşe’nin avukatı ise müvekkilinin şizofreni ilaçları ve uyuşturucu madde kullandığını dile getirerek, davanın bunlar göz önünde bulundurularak sonuçlandırılmasını talep etti. Görülen davayı, CHP Bandırma İlçe Örgütü Kadın Kolları ve Kadın Dayanışma Derneği de takip etti. Davanın, 20 Aralık’ta yapılacak duruşmada karara bağlanması bekleniyor.

Haber: İHA

Ayvalık’ta Gerçekleşen Gizemli Cinayet Aydınlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu