Gündem

“HAYRI HATIRLAMAK VE HATIRLATMAK ÖNEMLİ”

Balıkesir yeni bir Aile Sağlığı Merkezine kavuştu. Hayırsever Güner-Nihat Tan tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi için hayırsever Tan ailesi “Bu hayrı gönülden yaptık. Bu gönül coşkusu ile de heyecanlandık ve uyuyamadık. Hayırlı olsun” dedi.

 

Hayırsever Aileye Vali Yazıcı Tarafından Teşekkür Plaketi Sunuldu

 

    Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın da katılım sağladığı açılışta Yazıcı, “Buraya gelen tüm hastalarımız eminim ki geldiklerinde hayırseverlerimize de dua edecekler. Bu bir gönül işi. Bu olmayınca milyonlarınızın olması bir şey ifade etmiyor ”dedi. Hayırseverliğin önemi üzerinde duran Vali Yazıcı değerlerimiz içinde yer alan ve hatırlanması hatırlatılması gereken hayırseverlik ile halka fayda sağlayan işlere imza atmanın önemi üzerinde durdu. Topluma ve insanlığa fayda sağlayan küçük büyük her hayrın önem taşıdığını söyledi.

Küçükte Olsa Bir Hayır Bin Dua

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Aile Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmasında Yazıcı, “Buraya gelen tüm hastalarımız eminim ki geldiklerinde hayırseverlerimize de dua edecekler. Bu bir gönül işi. Bu olmayınca milyonlarınızın olması bir şey ifade etmiyor. Aramızda birçok insan küçükte olsa yardımda bulunabilir ama düşünemiyor yada birileri bize hatırlatmıyor. Nihat amcamızın yaptığı bu güzellikten kendimizi mahrum ediyoruz. Herkes kendi çapında mutlaka komşusuna, bir öğrenciye yada bu tür yapılara ve benzeri işlere insanlığa faydalı konulara yardım mükellefiyetini hatırlamak nasip etsin. Nihat Tan ve değerli eşlerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gönül yüceliğini gösterdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun diyorum” dedi.

Hayirsever Güner Ni̇hat Tan Ai̇lesi̇ Bu Hayri Gönülden Yaptik Dedi̇ler

 

Aydemir “ Sağlıkta Devlet Yatırımlarımız”

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, “Allah herkese gönül coşkunluğunu nasip etsin. Vatandaşlarımızın hayrına yapılabilecek hayırlı işler nasip olsun. AK Parti biliyorsunuz 2002 yılından buyana Sağlıkta önemli işlere imza attı. Kuyruk sıraları geçti İlaçlar artık ayağımıza geliyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızda sürüyor. Bunların yanında birde deprem gerçeğimiz var. Okullarımızın yıkımı söz konusu yeniden güçlü yapı inşaları ile hep birlikte gönül birliktelikleri ile yenilenmesinin yapılması gerekiyor. Bu noktada, hayırseverlerimizin de bu duyarlılıkta olmalarını istiyorum. Balıkesirli hemşehrilerimiz paylaşmayı ve hayrı severler. Aile Sağlığı Merkezimiz hayırlara vesile olsun” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz

 

 Yavuzyılmaz “Nitelik Ve Kalite İçin Çalışıyoruz”

Hayırsever Güner Nihat Tan Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Üçpınar mahallesinde yapılan açılışta İl Sağlık Müdürü Dr.Fevzi Yavuzyılmaz  “Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. İlimizde yaklaşık 90 sağlık evi, 16 hastane, 4 entegre hastanemiz ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile 2 Ağız Diş Sağlığı Merkezi 409 aile hekimi ve 52 tane 112 Acil servis istasyonu ile hizmet veriyoruz” dedi. Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, “7 gün 24 saat esaslı hizmetlerimizi yürütmeye gayret ediyoruz. Nitelik ve kaliteyi de arttırma gayretinde olduklarını söyledi. Günümüz modern şartlarına uygun 2bin 467 metrekarelik alan üzerinde 800 bin lira hayırseverimiz tarafından harcanarak dizayn edilmiş ve hizmete sunulmuştur” şeklinde konuştu. Yavuzyılmaz, Bakanlığın imkânları ile her gün yeni bir yatırım ve sağlık alanında güzelliklerin sunulduğunu açıkladı. Hayırsever Nihat Tan ise açılışta yaptığı kısa konuşmasında “ bu hayrı gönülden yaptım” ifadesini kullandı.

 

Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir

 

Yılmaz “Allah Herkesi Verebilenlerden Eylesin”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “milletimizin ibadethanelere gösterdiği ilgiyi biliyoruz. Türkiye’de ki bütün camiler hayırseverler kanalıyla yapılıyor. Okullar, Üniversitelerin birimleri genellikle devlet eliyle yapılıyor. Hayırseverlerimiz bu konuda bizi hiç yalnız bırakmadı. Gündemimizde binaların yenilenmesi ve daha sağlıklı hizmet verebilmesi var. Allah hayırlara vesile etsin. Teşhislerin doğru konduğu insanların hayır gördüğü bir yer olsun. Kazanmak ayrı vermek ayrı meziyetler. Kazanmak herkese nasip oluyor belki ama verebilmek ayrı. Allah herkesi verebilenlerden eylesin” dedi. Açılışa Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Milletvekilleri Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Adil Çelik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, STK temsilcileri ve Balıkesirli vatandaşlarla birlikte Sağlık camiası katıldı. Kamil Akyürek’in Haberi

 

Il Sağlık Müdürü Dr Fevzi Yavuzyılmaz

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu