Gündem

TMMOB Jeoloji Mühendisler Odası Balıkesir İl Temsilciliği Yeni Yönetim Kurulu Oluşturuldu

TMMOB Jeoloji Mühendisler Odası Balıkesir İl Temsilciliği Yeni Yönetim Kurulu Oluşturuldu

TMMOB Jeoloji Mühendisler Odası Balıkesir İl Temsilciliği yeni yönetim kurulu oluşturuldu ve yeni yerinde görevine başladılar.

Balıkesir İl Temsilcisi Arda ERDEN olurken, Zeynep Yelda Cuma, Ufuk Atmaca, Mehmet Emin Aydın İl Temsilci Yardımcılığı görevini üstlendiler.

TMMOB Jeoloji Mühendisler Odası Balıkesir İl Temsilciliği Yürütme Kurulu ilk toplantısının ardından; “Balıkesir İli; toprak ve yeraltı kaynaklarının zenginliği, iklim şartları, turizmi ve önemli sanayi bölgelerine yakın olması nedeniyle aşırı göz alan iller arasında bulunmaktadır. Bu nedenle artan su, konut, alt yapı, hammadde ve enerji talepleri için jeolojik etüd ve araştırmalar giderek önem kazanmaktadır. Yeni göreve başlayan TMMOB Jeoloji Mühendisler Odası Balıkesir İl Temsilciliği Yürütme Kurulu, İlimizin önemli işlerinde hizmet alacak üyelerimize, meslektaşlarımıza ve halkımıza her türlü yardıma, desteğe hazır olacaktır.

Önümüzde ki çalışma döneminin, Balıkesir Temsilciliği için üretken, verimli, mesleki ve idari temsil açısından da oldukça prestijli bir dönem olmasını umuyoruz” dediler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu