GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Sındırgı’da Yerli Ve Milli Üretim Heyecanı

Sındırgı’da Yerli Ve Milli Üretim Heyecanı

 

Sındırgı Belediyesi, Hayata Soktuğu Projelerle Üretim Odaklı Çalışma Anlayışını İlçede Yaygınlaştırdı.İlçede yerli ve milli odaklı ilçe halkının birebir elleriyle ürettiği çeşit çeşit ürünler hem ekonomiye dönüşüyor hemde ilçeye ayrı bir hareketlilik kazandırıyor.

 

TÜRKİYE’DEKİ TÜM PTT’NİN KADIN ÇALIŞANLARINA HEDİYE

 

Sındırgı Belediyesi’nin Akpınar Yaşam Merkezinde el işçilikleri ile pekçok ürünü ortaya koyan kadınlar bu kez 8 mart Dünya Kadınlar Günü için harıl harıl çalışıyor. PTT Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’de  tüm PTT’lerde çalışan kadınlara hediyesi, Sındırgı’dan temin edilecek. Sındırgı’da el emeği ve doğallıkla göze çarpan ürünlerin buluştuğu sepetlerde hazırlanan ürünler 8 Mart’ta PTT ‘lerde çalışan kadınlara ulaşacak.

 

EL EMEĞİ SEPETLERDE DOĞAL ÜRÜNLER

 

Sındırgı ilçesinde Akpınar Yaşam Merkezinde kadınlar apayrı bir heyecan ve hareketin içinde. Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘ne hazırlanan kadınlar Türkiye’de ki PTT’lerde çalışan kadınlar için el emeği sepet örgülerinin içini doğal ürünlerle dolduruyor. Hediyelerin hazırlığı için elbirliği veren tüm kadınlara teşekkür eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçede adeta emekçilerden gönüllü ordusu meydana getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu