GündemEğitimTürkiye Gündemi

HEEY SEN BU SORUYU BİL DOĞRU UMREYE

Umre ödüllü yarışma başlıyor. Soruları yanıtla cevap anahtarını gazetenizdeki kupürden doldur ve Karesi Müftülüğüne ulaştır. Ödülün sahibi sen ol.

Karesi Müftülüğünce düzenlenen yarışma ile  Umre ödülünün sahibi olmaya ne dersiniz? Biliyoruz ki sen çok akıllısın ve araştırarak öğrenmeyi seven birisin. Biz sana güveniyoruz sen cevapları bilecek ve bu kupürü zorlanmadan doldurup ödülün sahibi olacaksın. Umrede MERHABA’ya da dua edeceksin ve biliyoruz ki Balıkesirlilere, ailene, sevdiklerine, öğretmenlerine Karesi Müftülüğüne ce daha nicelerine dualarla fayda sağlayacaksın. Biz sana güvendik. Yolun açık olsun.

AİLE VE ÇOCUK

2017 Yılı Mevlid Kandili Münasebetiyle düzenlen umre ödüllü ” Peygamberimi Tanıyorum” Siyer Yarışması soru ları ekte yer alıyor. Ekteki soru ve cevap anahtarını doldur, kazanmak için adım at. Karesi Müftüsü  Fahri Sağlık, ‘Ailelerimizin de Peygamber Efendimiz ile ilgili fikir alışverişi atmosferinin oluşturulması bakımından bu konu önem arz ediyor’ dedi.  Sorular ve cevaplar yarın (18 Kasım 2017) gazetemizde. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu