Dünyadan Haberler

Acı Biber Koklayan Kadın Komalık Oldu

Evinde yemek pişiren bir kadın, yemeğe koymak için acı biberden oluşan bir baharat karışımını kokladı. Ardından hastanelik oldu.

 

Acı Biber Koklayan Kadın Komalık Oldu… Evinde yemek pişiren bir kadın, yemeğe koymak için acı biberden oluşan bir baharat karışımını kokladı. Ardından hastanelik oldu. Talihsiz kadın beyin şişmesi yaşadıktan altı ay sonra hala hastanede tedavi görüyor.

Acı Biber Koklayan Kadın Komalık Oldu

Yemek Yaparken Hastanelik Oldu

Brezilya’da 25 yaşındaki Thais Medeiros isimli bir kadın şubat ayında erkek arkadaşı evlerine ziyarete gitti. Ardından, erkek arkadaşının ailesine yemek hazırlığı yaptığı sırada hastanelik oldu. Medeiros, Scoville derecesi (biber ısısını ölçmek için bir değerlendirme tablosu) 15 bin ile 30 bin arasında değişen keçi biberini kokladı. Koklayıp burnuna sürdüğü acı biberin ardından Medeiros bir anda fenalaştı.

Acı Biber Koklayan Kadın Komalık Oldu

Günlerce Komada Kaldı

Thais Medeiros isimli kişiye hastanede testler yapıldı. Yapılan testlerin ardından Medeiros’un beyninde ödem olarak bilinen şişlik ortaya çıktı. Devamında, uzmanlar bu durumun bibere karşı olan alerjik reaksiyondan kaynakladığını belirtti.

Konuşmada ve Yürümede Zorluk Çekiyor

Thais, günlerce komada kalmak zorunda kaldı. Şu an için konuşma ve yürüme konusunda zorluk yaşadığının bilgisi geldi. New York Post’un edindiği bilgiye göre doktorlar, oksijen eksikliğinden kaynaklı nörolojik sorunlar nedeniyle normal aktivitelerine devam edemeyeceğinden endişe ediyor.

..Acı Biber Koklayan Kadın Komalık Oldu…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu