GündemTürkiye Gündemi

Adalet Bakanı Personel Alım Tarihini Duyurdu

Adalet Bakanı personel alım tarihini duyurdu. 22 bin 120 personel alımı yapılacağını söylemişti.

Adalet Bakanı personel alım tarihini duyurdu. Adalet Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 22 bin 120 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama ardından başvuru tarihleri merak konusu oldu. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları için tarih de belli oldu. Bozdağ haberi twitter hesabından paylaştı.

 

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120’ye çıkarıldığını açıklamıştı.

Bozdağ, “Şu anda 22 bin 120 personel alımı için yazımızı Cumhurbaşkanlığına gönderdik. Önümüzdeki hafta hangi ilde, hangi branşta kaç kişi alacağımızın ilanını yapacağız. 22 bin 120 personel alımı için ilana çıkacağız.” dedi.

Bakan Bozdağ daha önce yaptığı açıklamada;

“Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi de belli oldu. Bekir Bozdağ yaptığı paylaşımla müjdeli tarihi açıkladı.

Başvurular, 25 Nisan – 11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın...

 

Adalet Nedir

Adalet veya türe, en geniş bağlamda, hem adil olanın sağlanmasını hem de felsefi açıdan neyin adil olduğunun tartışmasını içerir.  Etik, akılcılık, hukuk aynı zamanda din, eşitlik ve hakkaniyeti de içeren birçok alana, farklı görüşlere ve perspektiflere dayanmaktadır. Sıklıkla adaletin genel tartışması felsefe, dinbilim ve dindeki genel durumu ve hukuk bilimidir. Ayrıca  hukukun uygulanması gibi prosedürel adalette bulunan iki farklı alana yoğunlaşır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu