İlçe HaberleriSiyaset

Aday Kundakçı: ‘Adaylık hakkım engellendi’

CHP Balıkesir İvrindi Belediye Başkan Adayı Ali Kundakçı, Adaylık için gerekli evrakların partisinin ilçe başkanı tarafından seçim kuruluna teslim edilmediğini ve Bu nedenle adaylık başvurusu yapamadığını açıkladı.

Aday Kundakçı: ‘Adaylık hakkım engellendi’

Aday Kundakci Adaylik Hakkim Engellendi 1
Aday Kundakçı: ‘Adaylık Hakkım Engellendi’

“İlçe Başkanı Gelmedi”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İvrindi Belediye Başkan adayı Ali Kundakçı, adaylık için gerekli evrakların partisinin ilçe başkanı tarafından seçim kuruluna teslim edilmediğini açıkladı. Olayı sosyal medya hesabından paylaştığı video kaydıyla duyuran Kundakçı, adaylık dosyalarının zamanında teslim edilememesinin sebebinin ilçe başkanının gelmemesi olduğunu belirtti.

Aday Kundakci Adaylik Hakkim Engellendi 2
Aday Kundakçı: ‘Adaylık Hakkım Engellendi’

“İlçe başkanı bizim dosyalarımızı seçim kuruluna vermek için gelmedi”

CHP Balıkesir İvrindi Belediye Başkan Adayı Ali Kundakçı bu anları video kaydı alarak sosyal medya hesabından paylaştı. Kundakçı videoda “Ben Ali Kundakçı Cumhuriyet Halk Partisi İvrindi Belediye Başkan adayıyım. Bugün 20 Şubat  2024 listelerin seçim kuruluna verilmesi için son gün 17:00 itibari ile bu süre doldu. Saat 14:00’dan beri İvrindi CHP İlçe Başkanlığındayım. Maalesef  ilçe başkanı bizim dosyalarımızı seçim kuruluna vermek için gelmedi. Defaatle aramamıza rağmen gelmedi. Dolasıyla bugün dosyalarımızı seçim kuruluna teslim edemedik. Saati de teyit etmek amacıyla gördünüz gibi saat 17:01 ilçe başkanımız yok. İsmail hocam ikiden beri burada, Tufan Çoban ikiden beri burada, Mustafa İnci yönetimde olan abimiz ikiden beri burada. Kısacası ilçe başkanı gelmediğinden dolayı İvrindi seçim kuruluna biz aday dosyalarımızı teslim edemedik. Yetkililerin hepsinin dikkatine” ifadelerine yer verdi.

Haber: Bülten

Balıkesir Ak Parti Meclis Üyeleri Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu