Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Adaylık Sonrası İlk Mesaj

Ensar Aytekin’den Adaylık Sonrası İlk Mesaj. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balıkesir’den 1. Sıradan milletvekili gösterdiği Ensar Aytekin’den ilk mesaj geldi. Aytekin, “ Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta ve bu onurlu göreve layık gören Parti Meclisi üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ensar Aytekin, geçen seçimlerde 3′ üncü sıradan CHP 27′ inci Dönem Balıkesir Milletvekili oldu. 14 Mayıs Genel Seçimleri’ nde bu kez 1’inci sıradan aday gösterildi. Aytekin, milletvekili adaylığının açıkladı. Bununla birlikte ardından şu ifadeleri paylaştı; “5 yıldır büyük bir özveriyle sürdürdüğüm 27.Dönem Balıkesir Milletvekilliği görevim süresince, gerek Balıkesir halkının sorunlarını gündeme getirmek, gerekse Türkiye’nin sorunlarına eğilmek için yorulmadan, ekibimizle birlikte çalıştık.”

Kılıçdaroğlu’na Teşekkür

Ayrıca  adaylığı üzerine teşekkür eden Aytekin, “Türkiye’yi karış karış gezerek, Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun saha çalışmalarına bir nefer olarak katkı sunduk. Bunun beraberinde bugün yapılan Parti Meclisi Toplantımız sonrasında, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdiri ve Parti Meclisimizin onayıyla 28.Dönem Milletvekilliği için Balıkesir Milletvekili adayı olarak yola çıkıyoruz. Bununla birlikte başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, bu onurlu göreve layık gören Parti Meclisi üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Yolumuz Açık Olsun”

Ensar Aytekin, sonuç olarak yorulmadan çalışacağına dair söz verdi. Ardından ekledi;  “Geçtiğimiz 5 yıl boyunca Balıkesir için muhalefette yaptıklarımızı, önümüzdeki 5 yıl boyunca iktidar olarak yapmak için, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne taşımak için, yorulmadan çalışacağız. Yolumuz açık olsun. Sana söz Türkiye. Sana söz Balıkesir” mesajını verdi.

….Adaylık Sonrası İlk Mesaj….

Haber: Alper Çobanoğlu

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu