GündemSiyaset

Ahmet Akın: ‘Balıkesir’in Çehresini Değiştireceğiz’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, İvrindi ilçesinde seçim çalışmalarına katılarak halka seslendi.

Ahmet Akın: ‘Balıkesir’in Çehresini Değiştireceğiz’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, İvrindi ilçesinde seçim çalışmalarına katılarak halka seslendi. Akın, seçim sürecinde yaşananları ve vaatlerini dile getirirken, yapılan karalama kampanyalarına da değindi.

Seçim sürecinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Ahmet Akın, “Baktılar seçim gidiyor, iş bitiyor. Gittiler, sahte okey, bağımsız aday Ahmet Akın’ı buldular. Bu yapılan milletimizin aklıyla alay etmektir. Bu saatten sonra bir değil beş tane çakma Ahmet Akın çıkarsınlar, bu seçimi kazanıyoruz hemşerim” dedi.

“Bu seçimi kazanıyoruz hemşerim”

Akın, yapılan vaatlerin kopyalandığını ve uzun süredir yapılmayan hizmetlere dikkat çekerek, “Beş yıldır hizmet yapılmadığını söyleyen Akın, vaatlerinin kopyalandığını belirterek, ‘Benim hoşuma gitti, hiç sorun değil. Tek sorun var. Beş yıldır aklın neredeydi? Beş yıldır çiftçimizi unutanlar, emeklilerimizi unutanlar şimdi baktılar seçim gidiyor, baktılar iş bitiyor. Düşünmeye başladılar, ‘Biz Ahmet Akın’ın önünü nasıl keseriz?’ diye. Gittiler, sahte okey, bağımsız aday Ahmet Akın’ı buldular. Ahmet Akın kazanmaya gittiği için milletin aklıyla alay edercesine bir tane daha Ahmet Akın isminde bağımsız aday çıkardılar. Sahte okey atar gibi bir Ahmet Akın’ı daha bağımsız olarak pusulaya koydular. Bu yapılan 1 milyon 300 bin hemşerime büyük bir hakarettir, milletimizin aklıyla alay etmektir. Bu saatten sonra bir değil beş tane çakma Ahmet Akın çıkarsınlar, bu seçimi kazanıyoruz hemşerim’ diye konuştu” şeklinde ifadeler kullandı.

Ahmet Akın: 'Balıkesir’in Çehresini Değiştireceğiz'

“Karalama Kampanyaları ve Sahte Seslerle Mücadele Edeceğiz”

Karalama kampanyalarına da değinen Ahmet Akın, “Gazete bastırıp beni karalamaya çalışıyorlar, iftira atıyorlar, Ahmet Akın’ın kazanmasını önlemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Yeni bir planları daha varmış. Benim sesimi yapay zekayla kopyalamışlar. Bununla benim sesimden bir kayıt oluşturup seçime birkaç gün kala herkesi arayıp bunu dinleteceklermiş. Bu aramada da o sahte sesle benim partimden istifa ettiğimi, bağımsız olarak seçime gireceğim yalanını söyleyeceklermiş. Bu yolla oyları sahte Ahmet Akın’a kaydırmayı planlamışlar. Ben bu yapılanlara karşı söyleyecek bir sözüm var. Allah onları ıslah etsin inşallah! Cenab-ı Allah; içinde kötülük, şer olan; kazanamadığını, kaybettiğini görünce iftiraya, şere başvuran, fesatlık peşine koşup yalana dolana sarılandan bu memleketi korusun inşallah” şeklinde konuştu.

Ahmet Akın, seçim sürecinde yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, halka verdiği sözlerin arkasında olduğunu vurguladı ve destek istedi.

 

 

Haber: Bülten

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu