GündemÖzel HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

Ahmet Akın: “Bütün Sorunlara Çözümümüz Var”

Ahmet Akın: “Bütün Sorunlara Çözümümüz Var”

 

Ali Hikmet Paşa Meydanında yapılan açıklama sonrası Balıkesir CHP Milletvekili  Ahmet Akın Balıkesir Merhaba Gazetesi’ne özel konuştu.

 

AKIN ‘’BİZ ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ’’

Akın Merhaba Gazetesine yaptığı konuşmada : ‘’ Önümüzdeki pazar günü 24 temmuz’da saat 18.30 da Milletin Sesi mitingimizi düzenliyoruz. Bu miting sadece Cumhuriyet Hal Partisin değil kepengi kaptadan esnafın, mecburen ineğini kesmek zorunda olan hayvancımızın, sütü para etmeyen çiftçinin, ürünü para etmeyen tarımla uğraşan hemşerimin, balıkesirlinin, ülkemizin mitingi. Esnaflarımız zor durumda, tarım zor durumda, vatandaşın çektiği çilenin artık ucu bucağı gözükmüyor ama ne gören var ne duyan aslında biliyorlar ama çözüm üretemiyorlar biz çözüm üretiyoruz’’.

‘’UMUDU YÜKLEMELİ, BİRLEŞTİRMELİYİZ’’

Akın :’’ Millet ittifakı olarak önümüzdeki  seçimde bütün bu sorunlara çözüm üreteceğiz. Genel başkanımız da burada Kuva-i Milliyenin başkenti Balıkesir’de kuva-i milliye ateşi yakarak bundan sonraki diğer mitinglerini de gerçekleştirecek. Gerçekten bizim için büyük bir onurdur. Balıkesirliler yine misafirperverliğini, sevgisini gösterecek ve alan dolacaktır taşacaktır. Ben bütün hemşerilerimi Balıkesir benim ailem diyen bir kardeşleri olarak milletin sesi mitingine davet ediyorum. 18.30 da tüm vatandaşlarımızı orada görmek  milletimiz için çok önemli çünkü doğruyu, güzeli ve umudu yüklemeliyiz umudu birleştirmeliyiz’’dedi.Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu