Gündemİlçe Haberleri

Ahmet Akın Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ahmet Akın ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Millet İttifakı’nın projelerini anlatıyor. İlk 100 günde yapılacak planları iletiyor.

Ahmet Akın ziyaretlerine devam ediyor.

 

&Quot;≪/P

‘’Yeni Sözler Veren Biri Var ‘’

Ahmet Akın, Edremit, Gömeç ve Ayvalık’ta vatandaşlarla buluştu. Bu seçimi ilk turda bitirelim dedi. Akın konuşmasında “Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun. Türkiye’nin değişime ihtiyacı var.”dedi. Ayrıca, Yeni bir adım, yeni bir şeyler, yeni sözler veren biri var: Kemal Kılıçdaroğlu. Bir oy Bay Kemal’e bir oy CHP’ye” diye konuştu.

 

&Quot;≪/P

 

‘’Sözümüz Söz’’

Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olduğunda ilk 100 günde yapacaklarını anlattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın zeytincilerin sorunlarına da değindi. Böylelikle, Süt üreticisi sıkıntıda ve balıkçımız, esnafımız, emeklimiz, işçimiz hakkını istiyor dedi. Dahası, “ Kimse şüphe etmesin. Sözümüz söz. Ülkemize, memleketimize yine baharlar gelecek ”dedi.

 

&Quot;≪/P

 

Tarım Üreticisine Destek

Genel Başkan Yardımcısı Akın,“Tarım üreticisi en büyük girdileri içinde yer alan mazotu ‘kırmızı mazot’ olarak alacak. Ayrıca tarımsal sulama elektriğini bedava kullanıyor olacak. Gübre ve tohum maliyetinin yüzde 50’si destek olarak geri veriliyor olacak.” ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Burak Meriç

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Ahmet Akın Hakkında

Ahmet Akın Balıkesir’in Gömeç İlçesi’nde 13 Ağustos 1973 te doğdu. Türk iş insanı ve siyasetçi. 7 Haziran 2015 tarihinden beri Balıkesir milletvekilidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu