GündemSpor

Alex Telles Al-Nassr’a İmzayı Attı

Alex Telles, Bir dönem Galatasaray forması girdi. Sonrasında, Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr, 30 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles’i kadrosuna kattığını açıkladı.

 

Alex Telles, Al-Nassr’a İmzayı Attı… Alex Telles, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr, bir dönem Galatasaray’da forma giydi. Dahası, Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles’in, Manchester United’la sözleşmesi devam ediyor. Ayrıca, Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles’i kadrosuna dahil ettiğini ifade etti. Alex Telles, geride kalan sezonu UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu olan İspanyol ekibi Sevilla’da kiralık olarak geçirdi.

Alex Telles, Al-Nassr’a İmzayı Attı

NTV Spor’un edindiği bilgiye göre Telles, geride kalan sezon Sevilla ile 27’si İspanya La Liga’da forma giydi. Dahası, 6’sı Şampiyonlar Ligi, 5’i Avrupa Ligi olmak üzere toplam 38 maçta forma giydi. Ayrıca, 3 asistlik katkı sağladı.

Son olarak, Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca. Beraberinde, David Ospina, Marcelo Brozovic, Seko Fofana ve Ghislain Konan gibi bir çok yıldız futbolcuyu bünyesinde tutuyor.

…Alex Telles, Al-Nassr’a İmzayı Attı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu