GündemSiyasetTürkiye Gündemi

ALTIEYLÜL’DEN YÜKSELEN DİRİLİŞ

‘AK Parti Altıeylül ilçe danışma toplantısında büyük özveri’

‘’Altıeylül ilk aşkım ilk sevdam’’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu Afrinde ki şehitleri andı.  ‘Kuvayi Milliye şehrinden 57.Alayın sancağını gönderdik. Bölgemizden basın mensuplarından da gidecekler var. İkinci sancağımızı da onlarla gönderiyoruz’ dedi. Dualarımızda Afrin var. Millet var. Sizler varsınız’ şeklinde konuştu.

Öğretmenevi Bengi salonunda dün gerçekleştirilen Altıeylül AK Parti ilçe danışma toplantısına ‘Başkan ve partililerin özverisi’ damgasını vurdu. Tekbir sesleriyle şehitlere saygı duruşunda bulunulurken gür sesle İstiklal Marşı okundu.

Başkan Ayhan Atahan ’Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla bereketli neticeler umuyoruz’ dedi. Salon hem alkış hem de sloganlarla inledi. Danışma toplantısına İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekili Kasım Bostan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül ve Karesi Belediye başkanları, İl Kadın Kolları, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

DEMİRASLAN ‘HEDEFE BİRLİKTE KOŞACAĞIZ’

Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan bundan sonra hazırlıklı olun partililerimiz artık bu kürsülerde konuşacak. Konuşmacı olarak biz konuşurken belirli bir sürede konuşacağız ama asıl sizlerin isteği varsa onların çözümüyle süreci geçireceğiz’ dedi. Davayı ön planda tutacak ve teşkilatçılığı önemsemek elzem diyerek İlçe teşkilatına teşekkür etti. Başkaları aday olabilir yapılan yanlıştır ancak dava arkadaşlarımızdır. Bunun için biz diyoruz ki vefa yemeğinde olduğu gibi buraya da davet edilenler için Altıeylül teşkilatını tebrik ediyorum. Ak Partiye bugüne kadar gönüğl vermiş herkesi davet ettik ancak gönül ister ki mahallelerdeki temsilcilerimizi de davet edelim ancak salonlar yetersiz. Biz buna şöyle çözüm bulduk. İlçe teşkilatlarımızda ayrı ayrı hepsiyle bu birlikteliği sağlayacağız.2019 için yaptıklarımız lafla olmaz. Çalışacağız. Hedefe bir kişi eksik olmadan koşacağız’

KAFAOĞLU ‘DİRİLİŞ VAKTİ’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu dirilişe bvurgu yaptığı konuşmasında kuruluşumuz var, kurtuluşumuz var şimdi ise diriliş vakti’ dedi. Yerel yönetimlerde diriliş, hizmetlerde diriliş, kalkınmada, ekonomik yarışta ve Türkiye’nin 10 numaralı il olması konusunda diriliş vakti diriliş’ şeklinde konuştu. Okuduğu şiirlerle konuşmasını renklendiren Başkan Kafaoğlu’nun konuşması partililerin‘Halkın oğlu Kafaoğlu’sloganları ile sürdü.

Altıeylül ilk aşkım il sevdam dedi.Belediyeciliğe Altıelül ile başladık.Unutmamaıün değil o Altıeylül seçim çalışmalarını unutamam.Beraber yürüdük yağan yağmurda.Dereleri tepeleri birlikte aştık.Yolda ekmek arası peyniri bölüştük.Bu işi başaracağız dedik ve biz hepimiz başardık.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu