Gündemİlçe Haberleri

Anneler Derneği’nden Anlamlı Mesaj

Anneler Derneği’nden anlamlı mesaj. Anneler günü yaklaşıyor. 14 Mayıs Pazar günü Anneler Günü ‘nü kutlayacağız. Bizde Merhaba Gazetesi Muhabiri Elif Şahin ve Karesi Haber Gazetesi Muhabiri Nursima Akyürek’ le beraber Balıkesir Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey’i ziyaret ettik. Seferbey’in  anneler gününü kutladık.

Anneler Derneği’nden Anlamlı Mesaj

2 80

 

Anneler Derneği Balıkesir’de 30 yıldır kadınlara hizmet ediyor. Derneğin kurucusu ve dernek başkanı Zekiye Seferbey’ de 30 yıldır derneğin başında. Yaklaşan anneler günü için yapacakları etkinliği ve duygularını Merhaba Gazetesi ve Karesi Haber Gazetesi’yle paylaştı.

 

345612634 799338064960647 7108690858200858872 N

 

Zekiye Seferbey asrın felaketi Kahramanmaraş depreminin hala izlerinin devam ettiğini ve bundan dolayı anneler gününde daha sade bir etkinlik düzenlediklerini iletti.

3 42

Seferbey anneler gününün seçim gününe denk gelmesinden dolayı yapacakları etkinliği gününde yapamayacaklarını iletti. Etkinliğin 24 Mayıs’ta Dursunbey Su Çıktı ‘ da olacağını söyledi. Anneler için piknik düzenlediklerini iletti.

 

4 22

Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey anneler günü için duygularını paylaştı. Seferbey ‘’Büyük bir depremden çıktık. Allah bir daha bu millete bunu yaşatmasın. Bu depremden 11 ilimizi etkiledi. İnşallah insanlar bu depremden büyük bir ders almıştır. Bizde mümkün olduğunca dernek olarak destek sağlamaya çalıştık. Balıkesir’e gelen depremzedelere ayrıca sahip çıktık. Kendi atölyemizde ürettiğimiz çarşaf, yastık kılıfı, yorgan ve kıyafetleri depremzedelere verdik. Hepsini kendimiz üretip hiç kullanılmamış ürünleri verdik. Çok memnun kaldılar. Ayrıca anneler günü etkinliğimizi de 10 depremzede anne katılacak. Davetimizi çok güzel karşıladılar. Üstelik çok memnun kaldılar. Hep beraber biraz olsun acılarını dindirmek için Dursunbey Su Çıktı ’da piknik etkinliği düzenleyeceğiz. Ayrıca top aldık, ip aldık kendi eğlencemizi kendimiz yaratacağız. Etkinliğe gelen annelere bu günü anmaları adına hediyeler vereceğiz. Üstelik piknik alanında annelerimize ikramımız olacak. Neşeli güzel bir anneler günü geçirmeyi umuyoruz. ‘’ dedi.

1 91

Seçim hakkında da düşünlerini ileten Seferbey ‘’ Milletimiz için en hayırlısı en güzel olsun. İnşallah güzel bir seçim olur. Başarılı ve sakin bir seçim olmasını temenni ediyorum. Şimdiden kim seçilirse tebriklerimi iletiyorum.’’ dedi.

96C0064F948Bb47C39B0Ec832A936B0A 7

 

Zekiye Seferbey ziyaretimiz için Merhaba Gazetesi ve Karesi Haber Gazetesi’ne teşekkürlerini iletti. Ayrıca anneler Derneği bugünün anısı ve anneler günü için diktiği çantalardan hediye etti.

gazatemerhaba.com

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu