GündemEğitimSporTürkiye Gündemi

‘AŞMAK İÇİN HAREKET’E GEÇTİLER

Türkiye Beyazay Derneği tarafından başlatılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde yürütülen, “Aşmak İçin Hareket” projesi için protokol imzalandı.
Büyükşehir Belediyesi Karesi toplantı salonunda, Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun da katılıdğı “Aşmak İçin Hareket” projesi imza töreninde konuşan Beyazay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Aysu, proje ile Balıkesir genelinde bulunan engelli ve engelsiz bireylerin birlikte spor yapmasını amaçladıklarını söyledi.

 

PROJEYE 75 ENGELLİ ÖĞRENCİ KATILIYOR

Beyazay Derneği Şube Başkanı Ali Aysu daha önce sadece merkezde uygulanan projenin il genelinde yaygınlaştırılacağını belirtti. Aysu, “Bütün ilçelerimde engelli ve sağlıklı insanların birlikte spor yapacağı bir proje hazırladık. Bu projemizin içerisinde engelli 75 öğrenci bulunuyor. Sağlıklı öğrencilerimizin de projeye dahil olmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde olan projenin sonunda engelsiz bireylerin, engellilerin özgüvenini geliştirip toplumda daha fazla yer almalarını hedefliyoruz” dedi.
‘Aşmak için Hareket’ projesinin Balıkesir ve ilçelerinde 1 yıl süreyle devam edeceği bildirildi. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu