GündemSiyaset

Ayan’dan Balıkesir Şoförler Odası’nı Ziyaret Etti

Ayan’dan Balıkesir Şoförler Odası’nı Ziyaret Etti

 

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan “Şoför esnafımız büyük sıkıntıda. Özellikle okul servisçilerimiz neredeyse Mart ayından beri kontak çevirmiyorlar. Bu insanlar evlerine ekmek götüremiyor.” dedi.

ŞOFÖRLER ODASI ZİYARET EDİLDİ

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Yapılan ziyarete Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin ile Onur Ayan pandemi sürecinde servisçi esnafın durumuna yönelik değerlendirmelerde bulundular. DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ziyaret sonrası konuyla ilgili açıklamada bulundu.

“PSİKOLOJİK BİR YIKIM BİZİ BEKLİYOR”

Onur Ayan ziyaret sonrası açıklamasında, “Şoför esnafımız büyük sıkıntıda. Özellikle okul servisçilerimiz neredeyse Mart ayından beri kontak çevirmiyorlar. Bu insanlar evlerine ekmek götüremiyor. Şunu gördük ki yüz yılda bir ancak yaşayabileceğimiz olağanüstü bir salgın karşısında maalesef ki üretebildiğimiz politikalar bırakın vatandaşımıza çözüm olmayı günü dahi kurtaramıyor. Pandemi elbet bitecek ama arkasında çok büyük bir enkaz bırakacak. Özellikle de psikolojik bir yıkım bizi bekliyor. Oda Başkanımız Rıza Tekin’e misafirperverliği için partim adına teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi. Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin’nde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan’a teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu