İlçe HaberleriSiyaset

Aydemir Gümüş Gönen Gençliğine Vizyonunu Açıkladı

Cumhur İttifakı'nın Gönen Belediye Başkan adayı Aydemir Gümüş, dün akşam şehir parkında vatandaşlarla bir araya geldi. Gümüş, katılımcılara geleceğe dair projelerini ve fikirlerini aktardı.

Aydemir Gümüş Gönen Gençliğine Vizyonunu Açıkladı

Aydemir Gumus Gonen Gencligine Vizyonunu Acikladi
Aydemir Gümüş Gönen Gençliğine Vizyonunu Açıkladı

“Çok az kaldı Gönen’im”

Gümüş, buluşmada yaptığı açıklamada, “Bu akşam şehir parkımızda güzel havanın tadını çıkaran hemşehrilerimize ve çeşitli cafelerde vakit geçiren gençlerimize hal hatır sorduk. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yakışır, marka bir şehir oluşturmak için hazırladığımız planlarımızı, projelerimizi, fikirlerimizi anlattık. Hemşehrilerimizin ve gençlerimizin taleplerini dinledik. Gönen’imize Gerçek Belediyecilik” anlayışını getirmek için destek sözü aldık. Gönen’imiz için HAZIRIZ ve KARARLIYIZ.. Çok az kaldı Gönen’im” şeklinde konuştu.

Aydemir Gumus Gonen Gencligine Vizyonunu Acikladi 2

Vatandaşlardan Destek İstedi

Gümüş’ün bu buluşması, Gönen’de seçim atmosferini daha da canlandırdı. Hemşehrileriyle iç içe olan Gümüş, Gönen’in geleceği için vaatlerini ve planlarını vatandaşlara aktararak destek istedi. Gönen halkı da Gümüş’e olan desteğini dile getirerek, seçimlerin yaklaştığı şu günlerde heyecanlarını ve beklentilerini ifade etti.

Haber: Bülten

Balıkesir Büyükşehir Seçimlerinde Sosyal Medya Çekişmesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu