Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Ayşe Teyze Mavişe Kavuştu

20 gün önce kaybolan muhabbet kuşu Maviş, ünlü araştırmacı gazeteci Müge Anlı sayesinde sahibi 90 yaşındaki Ayşe Kaygısız'a kavuştu. Bu duygusal buluşma, Türkiye'nin yüreklerini ısıttı.

Ayşe Teyze Mavişe Kavuştu

Ayse Teyze Mavise Kavustu 1

Ayşe Kaygısız, oğlunun Balıkesir’de ki yazlığında kaybolan Maviş’i bulmak için Müge Anlı’nın yardımına başvurdu. 90 yaşındaki Kaygısız, muhabbet kuşu Maviş ile özel bir bağ kurmuştu ve onun kaybolması Kaygısız’ı derinden etkilemişti.

” 90 yaşındayım, Maviş’in yoluna düştüm”

Canlı yayında yaşadığı duygusal anları izleyicileriyle paylaşan Ayşe Kaygısız, “Kimse onun yerini tutamaz. 90 yaşındayım, Maviş’in yoluna düştüm. Bana Maviş’imi bulun” diyerek Maviş’e olan sevgisini dile getirdi ve Müge Anlı’nın kapısını çaldı.

Ayse Teyze Mavise Kavustu 2

“Hoş geldin anneciğim”

Müge Anlı’nın “Patibuldular” projesi sayesinde kayıp evcil hayvanları bulan usta gazeteci, aldığı ihbarlar doğrultusunda harekete geçti. Balıkesir Altınoluk’ta kaybolan Maviş’i sokakta bulup sahiplenen kişiye ulaşan Müge Anlı, muhabbet kuşunu İstanbul’daki stüdyosuna getirdi ve sahibi Ayşe Kaygısız’la buluşturdu.

Bu duygusal buluşma anında Ayşe Kaygısız, “Hoş geldin anneciğim. Nerelerdeydin sen? Civcivim, Maviş’im, karabiber gözlüm benim” sözleriyle sevincini ifade etti.

Ayrıca bu haberi inleyebilirsiniz ; Müge Anlı’dan Açıklama Geldi

Haber: Elif Şahin

Ayşe Teyze Mavişe Kavuştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu