GündemTürkiye Gündemi

Müge Anlı’dan Açıklama Geldi

Müge Anlı’dan Açıklama Geldi -Ezel Bayraktar yeniden gündem oldu. Anlı, yapmış olduğu açıklamada…

 

Ezel Bayraktar Yeniden Gündem Oldu. Anlı Yapmış Olduğu Açıklamada...

Müge Anlı’dan Açıklama Geldi.  Müge Anlı’da yengesinin tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL’yi alıp kayıplara karışan, sonrasında da Ömer olan adını değiştirerek programa damgasını vuran Ezel Bayraktar yeniden gündem oldu. Hollywood yıldızı olmak isteyen Ezel.

Müge Anlı, Ezel Bayraktar vakasına ilişkin yeni gelişmeyi duyurdu. Kanser hastası olan yengesi Tuğba Aslanhan’ın tedavi için biriktirdiği parayı alıp kayıplara karışan Ezel Bayraktar, sonunda insafa gelip özür dilemişti. Ezel ajansa kayıt oldu. Sonrasında bir ayakkabı firmasında işe girdi. Ayrıca Müge Anlı mevzuya dair yapmış olduğu yeni açıklamada Ezel Bayraktar’ın yengesi Tuğba Aslanhan’ın sıhhat durumunu paylaştı.

Kötü haberi paylaşan Müge Anlı şu ifadeleri kullandı:

“Bugün onları burada oldukça konuk etmek istiyordum fakat kendisi şu an yoğun bakımda. İnşallah iyileşecek ve aramıza katılacak.” dedi.

Muge Anlidan Aciklama Geldi 1

“Ezel gene bildiğimiz Ezel”

Ezel Bayraktar’ın işini bıraktığı ortaya çıktı. Öte taraftan Ezel’in yeni bir sevgilisi olduğu ve kızın ailesi tarafınca istenmediği bilgisi geldi.

Müge Anlı yapmış olduğu açıklamada “Ezel gene bildiğimiz Ezel” ifadesini kullandı.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuran Ömer, kanser hastası yengesinin tedavi için biriktirdiği 300 bin TL’yi aldı Sonrasında kayıplara karışmış, sonrasında da ortaya çıkıp paranın tamamını harcadığını dile getirmişti.

Oyuncu olma hayallerinin bulunduğunu ve bu parayı yatırım amaçlı kullandığını fakat hayalini gerçekleştiremediğini söyledi. Ayrıca Ömer’in bu parayı Antalya’da otellerde yediği gerçeği şaşkınlık yaratmıştı.

Her fırsatta Ezel’e olan hayranlığını dile getiren Ömer’in adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıkmıştı.

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu