Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Spor Tutkunları İçin Yeni Dönüşüm

Ayvalık Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kısa süre içinde, önceki yıllarda atıl durumda bulunan, Ali Çetinkaya Mahallesi'ndeki 900 Metre karelik boş alanı değerlendirdi. Bölgeye yeni bir “Spor Parkı” kazandırıldı.

Ayvalık’ta Spor Tutkunları İçin Yeni Dönüşüm

 

Ayvalikta Spor Tutkunlari Icin Yeni Donusum 1

“Her yaştan vatandaş yararlanabilir”

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Spor Parkı’nın her yaştan vatandaşın yararlanabileceği şekilde çok işlevli dizayn edildiğini iletti. Başkan Ergin, ”Abdi İpekçi Caddesi’nde yıllardır atıl bir şekilde bulunan alanımız vardı. Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirdik. Görüşlerini aldık. Her yaştan Ayvalıklının kullanacağı çok işlevli bir spor parkına dönüştürdük” dedi.

Başkan Ergin, parkın zemininin özel olarak tasarlandığını vurguladı. Ayrıca Spor Parkı’na vatandaşların istemleri doğrultusunda spor aletleri yerleştirildiğini söyledi.

Ayvalikta Spor Tutkunlari Icin Yeni Donusum 2

“Vatandaşlarımız keyifle, sağlıkla kullansınlar”

Başkan Ergin, “Alanda ayrıca, mini basketbol sahasıyla yepyeni bir spor ve rekreasyon alanı olan parkın, 350 metre karelik yemyeşil çim döşemesiyle, peyzaj işleri de tamamlandı. Güvenlik çitleriyle spor kullanımında rahatlığı ve güvenilirliği ön plana çıkıyor. Vatandaşlarımız keyifle, sağlıkla kullansınlar” dedi.

Ayvalikta Spor Tutkunlari Icin Yeni Donusum 3

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber: Alper Çobanoğlu // Ayvalık’ta Spor Tutkunları İçin Yeni Dönüşüm

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu