Gündemİlçe Haberleri

Badalan Fasulyesinde Yeni Çağ

Badalan Fasulyesinde Yeni Çağ. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan Badalan Fasulye Geliştirme Projesi kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor.

Badalan Fasulyesinde Yeni Çağ

Badalan Fasulyesinde Yeni Çağ. Balıkesir İl Tarım Ve Orman Müdürü Erkan Alkan Badalan Fasulye Geliştirme Projesi Kapsamında Faaliyetlerini Sürdürüyor.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan proje için Balya’ya gitti. Badalan Fasulye Geliştirme Projesi kapsamında Balya Çarmık Mahallesi’nde yaşayan 25 üreticiye 1500 kilo tohum dağıttı.

Badalan Fasulyesinde Yeni Cag 1

Badalan fasulye Geliştirme Projesi kapsamında tohum dağıtma programında Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan’a  Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça’da eşlik etti. Ayrıca Balya İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Göçer tohum dağıtımına katılım gösterdi.

Badalan Fasulyesinde Yeni Çağ. Balıkesir İl Tarım Ve Orman Müdürü Erkan Alkan Badalan Fasulye Geliştirme Projesi Kapsamında Faaliyetlerini Sürdürüyor.

 

Yeni Tesis Kurulacak

Tohum dağıtımının ardından Proje için kurulacak olan tesisin değerlendirilmesi yapıldı. Badalan fasulyesi üretiminin yaygınlaştırılması ve pazarlanması adına soğuk hava deposu yapılması hakkında görüşme gerçekleşti.

Badalan Fasulyesinde Yeni Cag 3

Piyasada Söz Sahibi Olacak

Erkan Alkan ” Üretilen ürünler kooperatif bünyesi için çok önemli. Özellikle markalaşma, pazarlama piyasada söz sahibi olmak demek. Bundan dolayı  kurulumu yapılıyor olacak olan paketleme tesisi ile kurulması planlanan soğuk hava deposunun önemini çok büyük. Ayrıca tarımsal üretimde verdiği desteklerden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim. Ayrıca Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına teşekkür ederim.” dedi.

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu