Gündem

Bakanlar Sakallarını Neden Kesmiyor?

Bakanlar Sakallarını Neden Kesmiyor?

 

Deprem felaketinden bu yana bölgede görev yapan bakanların sakallarını kesmemesi dikkatleri çekti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sakallarını neden kesmediğini açıkladı.

Bakanlar Sakallarini Neden Kesmiyor 5 Ozel

Bakan Koca Merak Edilen Soruyu Cevapladı

Afet bölgesinde görev yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un sakallarını kesmediği dikkatlerden kaçmamıştı. Bakanların sakallarını kesmemesi dikkatlerden kaçmamıştı. Dolayısıyla nedeni de birçok insan tarafından merak konusu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise merak edilen sorunun cevabını verdi.

Bakanlar Sakallarini Neden Kesmiyor Ozel

Bakan Koca “Yasımız Devam Ediyor”

Bakanların sakallarını neden kesmediği merak edilirken Halk Tv’den İsmail Saymaz, Bakan Kocaya bu soruyu yöneltti. Sakallarını neden kesmediği ile ilgili soruyu cevaplayan Bakan Koca:

“Nasıl ifade edeyim, bilemiyorum. Doğrusu, hissiyatım şu: 10 binlerce canımızı kaybetmişiz. Şu an, yıkılmış bir hastanemizin ve altında kalan sağlık çalışanlarımızın olduğu, 400’ü geçen hekim ve sağlık çalışanımızın hayatını kaybettiği bir felaketten bahsediyoruz. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Defin işlemi bitmiş değil. Yasımız devam ediyor. Anadolu’da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim” şeklinde konuştu.

Bakanlar Sakallarini Neden Kesmiyor 3 Ozel123 29

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu