Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Barosu’nda Stajyerlere Eğitim Verildi

Balıkesir Barosu, stajyer avukatların mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği staj eğitim programının üçüncü dersinde önemli konulara odaklandı. Sosyal Hizmet Uzmanı Zafer Yıldız, Dr. Av. Uğur Tülü ve Av. Emrah Çakmak, stajyer avukatlarla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Balıkesir Barosu’nda Stajyerlere Eğitim Verildi

Balikesir Barosunda Stajyerlere Egitim Verildi 1

“ŞÖNİM’in Genel İşleyişi”

Sosyal Hizmet Uzmanı Zafer Yıldız, etkinlikte stajyerlere “ŞÖNİM’in Genel İşleyişi” hakkında önemli bilgiler verdi. Toplumsal hizmetin hukuki yönleri üzerine yapılan bu bilgilendirme, stajyerlerin hukuki sorumluluklarını anlamalarına ve toplumla etkileşimlerini güçlendirmelerine katkı sağladı.

Balikesir Barosunda Stajyerlere Egitim Verildi 2

“İş Hukukunda Fesih Süreçleri”

Daha sonra söz alan Dr. Av. Uğur Tülü, “İş Hukukunda Fesih Süreçleri” konulu sunumuyla stajyerlere iş hukukunun karmaşıklığını açıkladı. Fesih süreçlerinde dikkat edilmesi gereken önemli detayları vurgulayan Tülü, pratik bilgilerle dolu sunumuyla stajyerlerin hukuki becerilerini artırdı.

Balikesir Barosunda Stajyerlere Egitim Verildi 3

“İş Hukuku Uygulamaları”

Aynı etkinlikte Av. Emrah Çakmak, “İş Hukuku Uygulamaları” konulu sunumu gerçekleştirdi. İş hukukuyla ilgili güncel uygulama örnekleriyle stajyerleri bilgilendiren Çakmak, stajyerlere meslek hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlar konusunda rehberlik etti.

Balikesir Barosunda Stajyerlere Egitim Verildi 4

Etkinliğin Amacı

Balıkesir Barosu Başkanı, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, staj eğitim programının mesleki gelişime büyük katkı sağladığını belirterek, konuşmacılara ve stajyer avukatlara teşekkür etti. Eğitim programının gelecekteki avukatları daha donanımlı ve bilgili kılma amacıyla düzenlendiği vurgulandı.

Haber: Elif Şahin

FEKAL İspanya’dan Stajyer Ağırlıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu