Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bugünlerde Özden Öte Kardeşleri Var

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi uzun zamandır sosyal çalışmalarla göz önünde. Bu günlerde ise, yüzyılın felaketinde ağır yaralanan illerde yara sarma adına efor sarf ediyor. Bu çaba, aynı zamanda Balıkesir’e, özden öte 11 kardeş şehir kazandırdı. Dahası, Başkan Yücel Yılmaz’ın ekip kurma ve yönetme becerisi de ayrıca bu bölgelerde göz dolduruyor.

 

Balikesir Buyuksehir Belediyesinin Bugunlerde Ozden Ote Kardesleri Var

Artık Öz’den Öte Kardeşler 

İlgili Makaleler

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Malatya Belediyesi’nin yaraları sarmasında öz kardeşi oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki bölgede Anadolu gazetecileri ile bir araya geldi. Ayrıca, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle özverili olan Belediyelere dikkat çekti. Özhaseki, açıklaması esnasında yanında bulunan Yücel Yılmaz’ı işaret ederek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarına teşekkür etti. Özhaseki, Balıkesir’in Malatya ile artık özden öte kardeş şehirler olduğunu belirtti.

 

Etkin Anlayışla Gayretli Çalışma

Açıklama sonrası B. Merhaba GazeteBalıkesir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, 5 il, 25 ilçe belediyesi olmak üzere toplam 31 AK Partili belediye ile büyük bir çabayı Deprem Bölgelerinde gösteriyor. Hayatın normale dönüşünde, etkin rol alan Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın ekibi ile dikkat çektiği bölgede, Başkan Yılmaz, “normale dönüş için var gücümüzle gayret ediyoruz” dedi.

Balikesir Buyuksehir Belediyesinin Bugunlerde Ozden Ote Kardesleri Var 01

Özhaseki’de Balıkesir’e Dikkat Çekti Al Sana 31 Kardeş Dedi

gazetemerhaba.com’un haberine göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise bu konuda şöyle dedi: “Malatya ile Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş ve Sivas Belediyelerimiz başta olmak üzere 31 AK belediyemizi kardeş ilan ettik. Kardeş belediyelerimiz Malatya ve ilçelerinde hayat normale dönene kadar çalışmaya devam edecek”

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu