Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Edremit’te O kaza

Edremit’te minibüsün altında kalan dalgın adamın kaza anı görüntülerde.. Balıkesir’in Edremit ilçesinde otogarda geri geri gelen minibüsün altında kalan kişinin görüntüleri saniye saniye kameraya yansıdı.

 

Balıkesir Edremit'Te O Kaza

Balıkesir Edremit’te O kaza… Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde şehir otogarında meydana geldi.  Bununla birlikte S. A. idaresindeki 17 ACN 105 plakalı minibüs geri geri gelirken Sabri S. isimli yayayı altına aldı. Daha sonra Taksi durağında bulunanların bağırmaları üzerine kaza ucuz atlatıldı.

 

Balıkesir Edremit'Te O Kaza

Son olarak kaza anları saniye saniye kameraya yansıdı. Bununla birlikte 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Ardından hayati tehlikesinin bulunmadığı belli oldu.

Edremit Otogar;

Edremit (Balıkesir) Otogarı durağının adresi: Hamidiye Mahallesi 542. Sk. No:10 10300 Edremit/Balıkesir.

Otogardan Edremit’e;

Otobüs ile Edremit Otogarı’na geldikten sonra merkeze veya civar beldelere minibüsler ile kısa sürede ulaşabilirsiniz. Edremit Otogarı ilçe merkezinde yer almaktadır. Edremit’e gelmek için Balıkesir otobüslerini de tercih edebilir.

Edremit otobüsleri;

Balikesir – Edremit otobüslerinin kalkış ve varış terminalleri nedir? Balikesir-Edremit otobüs seferleri Balikesir Otogarı veya Balıkesir Otogarı otogarında başlar ve Edremit (Balıkesir) Otogarı terminalinde biter.

Edremit’e;

Ayrıca Pamukkale Turizm, Balıkesir Uludağ Turizm, Metro Turizm, Kale Seyahat, Ayar Aydın Seyahat, Salihli Güven Turizm, Alaşehir Sarıkız Turizm, Kütahyalılar Turizm, Ema Turizm İstanbul – Edremit arası seferler düzenliyor.

…Balıkesir Edremit’te O kaza…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu