Spor

Balıkesir Menteşspor Deplasmanında Net Galibiyet

Balıkesir Merkez U18 B grubunda mücadele eden Balıkesir Menteşspor, deplasmanda Etiborspor’u 6-1 mağlup etti.

Balıkesir Menteşspor Deplasmanında Net Galibiyet

Balıkesir Merkez U18 B grubunda mücadele eden Balıkesir Menteşspor, deplasmanda Etiborspor’u 6-1 mağlup ederek üst üste galibiyetlerine bir yenisini ekledi. Bu sonuçla puanını 17’ye yükselten Menteşspor, ikinci sıradaki yerini koruyarak hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Balıkesir Menteşspor, öncelikli hedefini Türkiye Şampiyonası olarak belirlerken, U18 İl şampiyonluğu mücadelesine kalmak için de kararlılığını sürdürüyor. Ligin bitimine az bir süre kala kayıp yaşamak istemeyen ekip, kalan maçlarını da üç puan ile kapatmak amacında. Maçta Emir, Oğuz, Umut, Tunahan ve Oğuzhan’ın kaydettiği gollerle önemli bir galibiyet elde eden Menteşspor, sahadan güçlü bir performansla ayrıldı.

Maç Detayları:

  • Hakemler: Emirhan Deniz, Ahmet Koçaklı, Simay Şenerol
  • Etiborspor: Bartu, Enes, İsacan, Buğra, Berşan (Emin), Özcan, Mehmet, Emircan, Mustafa, Emirhan (Mehmet), Enes Özdemir
  • Balıkesir Menteşspor: Emirhan, Emir, Ali, Oğuz, Emirhan Savaşan (Kadir), Tunahan, Alp (Oğuz), Oğuzhan, Osman (Hakan), Onur (Nadir), Umut (Arda)
  • Goller: Dk. 70 Enes Özdemir (Etibor), Dk. 5 Emir, Dk. 35 Oğuz, Dk. 37-46 Umut, Dk. 62 Tunahan, Dk. 83 Oğuzhan (Menteşspor)

Haber: Bülten

A Milli Futbol Takımı’nın, Uluslar Ligi Rakipleri Belli Oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu