Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Plajlarında Filmleri Aratmayan Hırsızlık

Balıkesir Plajlarında Filmleri Aratmayan Hırsızlık

 

Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde, filmleri aratmayacak şekilde kılık değiştirerek, plajlarda denize girenlerin çantalarından cep telefonu, ziynet eşyası ve para çaldıkları iddiasıyla yakalanan 5 kişi tutuklandı.

 

Kılık Değişikliği ve Plastik ‘ Yüz Beni’ kullandılar

Ayvalık’ta yakalanan Kadın şüphelilerin, gerçekleştirdikleri hırsızlık olayları sırasında film sahnelerinde karşılaştığımız görüntülere benzer şekilde, yüzlerinin bazı bölümlerine ‘et beni’ şeklinde figürler yapıştırdıkları ve sonrasında da yakalanmamak için bunları çıkarıp sık sık kıyafet değiştirdikleri tespit edildi.

Aile Görüntüsü Vermeye Çalışıyorlar

Kendilerine aile görünümü vererek plajlara giden ve tatilcilerin çanta, telefon ve benzeri eşyalarını çaldıkları belirtilen 5 kişi tutuklandı. Ayvalık’ta plajlarda hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 zanlının kendilerine aile görünümü vererek plajlardan hırsızlık yaptıkları öğrenildi.

Hırsızlık 02

Anlık kıyafet değişimi

Zanlıların Ayvalık Belediyesi Duba Plajı’nda denize giren kişiye ait çantayı çalması üzerine ekipler harekete geçti. Dilara E. (26), Gülşah Ö. (27), Bahriye G. (20), Ceyhun Ö. (23) ve Onur E. (27) gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi hâkimlikçe tutuklandı. Otomobillerinde çok sayıda kıyafet ele geçirilen zanlıların, hırsızlık olaylarının ardından yakalanmamak için sıklıkla giysilerini değiştirdikleri öğrenildi.

Cezaevine Gönderildiler

Kadın şüphelilerin gerçekleştirdikleri hırsızlık olayları sırasında yüzlerinin bazı bölümlerine ‘et beni’ şeklinde figürler yapıştırdıkları ve sonrasında da yakalanmamak için bunları çıkardıkları tespit edildi. Adliyeye sevk edilen Dilara E., Güşah Ö., Bahriye G., Ceyhun Ö. ve Onur E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu