Gündem

Balıkesir Şehidinin Adı Palandökende Yaşatılıyor

2021 yılında, Balıkesir'de kovaladığı şüphelilerin açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör'ün adının verildiği mahalle konağının açılışı yapıldı.

Balıkesir Şehidinin Adı Palandökende Yaşatılıyor

Palandöken Belediyesi tarafından yapılan mahalle konaklarının 17’incisi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde hizmete açıldı. Şehit Abdulkadir Güngör’ün isminin verildiği konağın açılışına ilgi yoğun olurken, şehidin babası muktedir Güngör ve annesi Dilek Güngör de törene katıldı.

Balıkesir Şehidinin  Adı Palandökende Yaşatılıyor

Şehitlere rahmet

2021 yılında, Balıkesir’de kovaladığı şüphelilerin açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör’ün isminin verildiği mahalle konağının açılışında konuşan ,İha’nın haberine göre,  Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “Vatan için canını siper eden aziz şehitlerimizin isimlerini yaşatarak, minnet ve vefa duygularımızı arz ediyoruz. Aziz şehidimiz Abdulkadir Güngör ve tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyorum. Ailelerine sabır diliyorum. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu