Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de Yüksek Sese 156 Bin TL Ceza

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Balıkesir’de Yüksek Sese 156 Bin TL Ceza

Balikesirde Yuksek Sese 156 Bin Tl Ceza 1
Balıkesir’De Yüksek Sese 156 Bin Tl Ceza

Balıkesir il merkezinde, çevreyi rahatsız edecek şekilde yüksek sesle müzik dinleyen sürücüler ve trafik ihlali yapan araçlar, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince gerçekleştirilen yoğun denetimlerle cezalandırıldı.

Yüksek Sese 156 Bin Ceza

Balıkesir İl Merkezi, Milli Kuvvetler, Anafartalar ve Kızılay Caddeleri üzerinde yapılan denetimlerde, 33 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun 72. maddesi dahilinde (Müzik cihazlarını kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde kullanmak) 14 bin 388 TL idari para cezası uygulandı. Yüksek sesle müzik çalan araçlara ve trafik ihlali yapan sürücülere toplamda 156 bin 320 TL idari para cezası kesildi.

Balikesirde Yuksek Sese 156 Bin Tl Ceza 2
Balıkesir’De Yüksek Sese 156 Bin Tl Ceza

7 Araç Trafikten Men

Ayrıca, 11 ekip ve 16 personelin katılımıyla gün boyu farklı noktalarda yapılan trafik uygulamalarında, 414 araç sorgulandı. 74 araca toplamda 107 bin 776 TL tutarında cezai işlem uygulanırken, 7 araç trafikten men edildi.

Balikesirde Yuksek Sese 156 Bin Tl Ceza 3
Balıkesir’De Yüksek Sese 156 Bin Tl Ceza

Motosikletlerde Denetlendi

Balıkesir şehir merkezi genelinde gün içinde yapılan K5 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrollerinde ise 102 motosiklet ve motorlu bisiklet denetlendi. Bu denetimler sonucunda, 22 araca toplamda 34 bin 156 TL tutarında cezai işlem uygulandı ve 5 motosiklet trafikten men edildi.

Haber: Elif Şahin

Balıkesir’de Yüksek Sesle Müzik Dinlemek Pahalıya Patladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu