Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Valisi ÖSYM Başkanı ve Heyetini Ağırladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Balıkesir Valisi ÖSYM Başkanı ve Heyetini Ağırladı

Balikesir Valisi Osym Baskani Ve Heyetini Agirladi 1

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, beraberinde Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek, Başkan Yardımcısı Halil Şengün ve Yabancı Dil Sınavları Daire Başkanı Dr. Nida Kırömeroğlu ile birlikte Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Balikesir Valisi Osym Baskani Ve Heyetini Agirladi 2

Balıkesir’in Eğitimi Hakkında Bilgi Aldı

Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmeye ilişkin bilgi veren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, “Balıkesir Valimiz İsmail Ustaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduk. ÖSYM olarak, ülkemizin eğitim sistemi ve sınav süreçleriyle ilgili yaptığımız çalışmaları paylaştık. Ayrıca, Balıkesir’deki eğitim ve sınav altyapısı hakkında Vali Ustaoğlu’nun değerli görüşlerini aldık” dedi.

Balikesir Valisi Osym Baskani Ve Heyetini Agirladi 3

“Eğitim kalitemizi artırmaya devam edeceğiz”

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ve heyetiyle gerçekleştirdiğimiz bu görüşme, ülkemizin eğitim sistemine dair önemli bilgi alışverişine vesile oldu. Balıkesir olarak, sınavlara yönelik altyapımızı güçlendirmeye ve eğitim kalitemizi artırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

ÖSYM Başkanı Rektör Oğurlu ile Görüştü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu