Eğitimİlçe Haberleri

ÖSYM Başkanı Rektör Oğurlu ile Görüştü

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Yücel Oğurlu, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ve beraberindeki heyeti ağırladı.

ÖSYM Başkanı Rektör Oğurlu ile Görüştü

Osym Baskani Rektor Ogurlu Ile Gorustu

Karşılıklı Teşekkürler

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek, Halil Şengün ve Yabancı Dil Sınavları Daire Başkanı Dr. Nida Kırömeroğlu da hazır bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ile Genel Sekreter Yemliha Yanar da yer aldı.

Osym Baskani Rektor Ogurlu Ile Gorustu 3

Kurumsal İş Birliği

Ziyaret sırasında kurumlar arası iş birliği olanakları da değerlendirildi. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ÖSYM Başkanı’na Balıkesir Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Teşekkürler ve Memnuniyet

Rektör Oğurlu, ziyaret nedeniyle konuklarına teşekkür ederken, ÖSYM Başkanı Ersoy da gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Osym Baskani Rektor Ogurlu Ile Gorustu 2

İleriki İş Birliği Perspektifi

Ziyaret sırasında kurumlar arası iş birliği alanlarının genişletilmesi ve geliştirilmesi için ortak projelerin değerlendirileceği belirtildi. İki kurum arasındaki bu olumlu diyaloğun, eğitim ve öğrenci yerleştirme süreçlerine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Güç Birliği İçin Adımlar

Ziyaretin sonunda her iki taraf da karşılıklı olarak güç birliği ve dayanışma içinde olma niyetini dile getirerek, gelecekteki iş birliği adımlarını planlama konusunda mutabık kaldı.

Haber: Bülten

TÜİK Bölge Müdürü Rektör Oğurlu İle Bir Araya Geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu